Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză în etapa a patra din Bundesliga! Augsburg a învins-o pe Frankfurt

Surpriză în etapa a patra din Bundesliga! Augsburg a învins-o pe Frankfurt

Bundesliga

Comentarii

În exclusivitate pe telekomsport.ro, Augsburg a câştigat meciul din etapa a patra din Bundesliga, cu Eintracht Frankfurt, scor 2-1. Pentru gazde au marcat Marco Richter şi Florian Niederlechner, în timp ce la oaspeţi a punctat Goncalo Paciencia. Augsburg este acum pe locul 14, cu patru puncte, două mai puţin decât Frankfurt, care e a opta în clasament.

FINAL| Augsburg - Frankfurt 2-1 (Marco Richter 35', Florian Niederlechner 43' / Goncalo Paciencia 73')

Înaintea meciului de sâmbătă, Augsburg se află pe poziţia a 16-a în Bundesliga, cu un singur punct obţinut în primele trei etape. Eintracht Frankfurt este pe locul al şaptelea, cu şase puncte.

Alte trei meciuri din Bundesliga se văd sâmbătă pe canalele Telekom Sport. Tot de la 16:30, Borussia Dortmund primeşte vizita echipei Bayer Leverkusen, în direct la Telekom Sport 3, iar Mainz, echipa lui Alexandru Maxim, înfruntă acasă Hertha Berlin, la Telekom Sport 4. Leipzig - Bayern Munchen se joacă de la 19:30, în direct la Telekom Sport 2.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe