Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în Ghencea! Apariţie spectaculoasă înainte de FCSB - Nordsjaelland | FOTO

Surpriză în Ghencea! Apariţie spectaculoasă înainte de FCSB - Nordsjaelland | FOTOgalerie foto
Comentarii

Michael Essien a fost prezent la antrenamentul ofical al celor de la Nordsjaelland, de dinaintea partidei cu FCSB, din turul trei al Conference League.

Fostul fotbalist legendar al lui Chelsea face parte din staff-ul echipei daneze şi a fost surprins în momentul în care se ocupa de fotbaliştii africani din lotul oaspeţilor de mâine. Ghanezul a fost cooptat în staff-ul lui Nordsjaelland în 2020 în urma unui parteneriat realizat de echipa scandinavă şi o academie din Ghana.  În urmă cu câteva luni, Essien a declarat că nu se va implica niciodată în politică şi de aceea a ales să nu facă parte în conducerea administrativă a unui club de fotbal.

Essien revine după patru ani în România

La ultima experienţă în calitate de jucător, Michael Essien a evoluat pentru Sabail, formaţie ce activează în prima ligă din Azerbaidjan. În sezonul 2019-2020, azerii au întâlnit-o pe Universitatea Craiova în turul 1 de calificare pentru grupele Europa League. Deşi a fost titular în tur, Essien a fost doar rezervă şi nu a prins niciun minut în partida retur din Bănie, câştigată de Craiova cu 3-2. Ghanezul a atârnat ghetele în cui la sfârşitul aceui sezon şi a pus capăt unei cariere excepţionale. 

Michael Essien a evoluat de-a lungul carierei pentru Bastia, Chelsea, Lyon, Real Madrid, AC Milan, Persib, Panathinaikos, Persib şi Sabail. A câştigat două titluri de campion în Franţa cu Lyon şi două în Anglia, alături de Chelsea. 

Afla mai multe despre: essienfcsbnordsjaelland 

viewscnt
Articole similare