Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în Italia! Ştefan Radu, final de drum la Lazio după 12 ani?! Un mare club din Europa vrea să-l transfere

Surpriză în Italia! Ştefan Radu, final de drum la Lazio după 12 ani?! Un mare club din Europa vrea să-l transfere

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu ar putea prinde un transfer interesant pe final de carieră. Presa din Italia scrie că fundaşul lui Lazio este dorit cu insistenţă de Fenerbahce, care ar vrea să-l transfere încă din iarnă.

Ştefan Radu joacă din vara lui 2008 la Lazio şi a ajuns una dintre legendele clubului din Roma. Fundaşul în vârstă de 34 de ani este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Lazio şi unul dintre liderii vestiarului. Însă există o şansă ca Ştefan Radu să se transfere de la Lazio. Presa din Italia scrie că fundaşul român este dorit cu insistenţă de Fenerbahce.

Fenerbahce vrea să-l transfere pe Ştefan Radu: ”Este nevoie de o ofertă faraonică”

Fostul internaţional român mai are contract cu Lazio până în vara lui 2021 şi încă nu se ştie dacă va primi un nou angajament. Totuşi, Ştefan Radu este unul dintre liderii vestiarului şi a devenit o legendă a clubului. Fundaşul român are până acum 391 de meciuri pentru Lazio şi are mari şanse să devină jucătorul cu cele mai multe partide din istoria clubului, record deţinut în prezent de Giuseppe Favalli, 401.

Sunt câteva dintre motivele pentru care Ştefan Radu ar putea să decidă să rămână la Lazio cel puţin până în vară, în ciuda presiunilor făcute de Fenerbahce. Site-ul lalaziosiamonoi.it scrie că turcii au încercat şi în 2018 să-l transfere, dar atunci n-au avut succes.



”Este foarte dificil, dacă nu chiar imposibil ca Inzaghi să-şi dea OK-ul pentru transfer şi, mai presus de toate, ca Ştefan Radu să decidă să părăsească Formello. Am avea nevoie de o ofertă cu adevărat faraonică, ceea ce în acest moment nu este cazul”, scriu cei de la publicaţia lalaziosiamonoi.it.

În plus, nici şefii lui Lazio n-ar fi foarte încântaţi de un eventual transfer, mai ales că Ştefan Radu este unul dintre cei mai buni jucători din echipă: ”Lazio nu este deschisă, le este greu să decidă să se lipsească de Radu în timpul sezonului actual”, mai scriu cei de la lalaziosiamonoi.it.

În acest sezon, Ştefan Radu are 11 meciuri pentru Lazio în campionat şi unul în Champions League. Fundaşul în vârstă de 34 de ani este cotat la 4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: stefan radu 

viewscnt
Articole similare