Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în naţionala României? Tricolorul pe care Mirel Rădoi îl poate face să revină sub tricolor: "Orice e posibil"

Surpriză în naţionala României? Tricolorul pe care Mirel Rădoi îl poate face să revină sub tricolor: "Orice e posibil"
Comentarii

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, susţine că portarul Ciprian Tătăruşanu, care s-a retras din naţională, ar putea reveni, în cazul în care selecţionerul Mirel Rădoi îl convinge.

Ciprian Tătăruşanu are uşa deschisă în echipa naţională a României

Portarul lui AC Milan s-a retras din naţionala României la finalul campaniei de calificare la EURO. Totuşi, relaţiile dintre Tătăruşanu şi FRF sunt bune, iar o revenire nu ar fi exclusă: "Eu cred că retragerea lui Tătăruşanu a fost prematură, nu cred că era cazul. Se mai poate vorbi de o revenire, în caz că Mirel va mai vrea să discute cu el şi să-i propună o revenire.

Vă daţi seama că sunt relaţii foarte bune, nu e nicio relaţie tensionată între el şi selecţioner, aşa că... Nu ştiu încă, dar orice e posibil", a declarat Mihai Stoichiţă, la Pro X.

România, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Afla mai multe despre: mirel radoiciprian tatarusanumihai stoichita 

viewscnt
Articole similare