Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în SUA! NFL aşteaptă ca sezonul să înceapă şi să se desfăşoare în mod obişnuit

Surpriză în SUA! NFL aşteaptă ca sezonul să înceapă şi să se desfăşoare în mod obişnuit

NFL

Comentarii

Vicepreşedintele executiv al NFL, Jeff Pash, a declarat că se aşteaptă ca noua ediţie a Campionatului de Fotbal American să înceapă normal, în septembrie, şi să se desfăşoare conform programului stabilit, cu meciuri şi la Londra şi în Mexic.

“Planificarea noastră, aşteptările noastre sunt ca sezonul să se desfăşoare normal şi să fie complet, să înceapă conform programării şi să avem un sezon complet regulat şi play-off-uri complete. Dacă sunt sigur de asta? Nu sunt sigur dacă voi fi aici mâine, dar intenţionez asta. Este acelaşi lucru, ne facem planurile pentru un sezon complet”, a afirmat Pash, potrivit Reuters.

Ediţia următoare a NFL programează şi patru meciuri la Londra şi unul în Mexic.

Numeroase evenimente sportive din întreaga lume, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo, au fost fie anulate fie amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

NFL, cel mai bogat şi vizionat sport din SUA, rămâne singura ligă importantă din America de Nord care a evitat suspendarea, însă doar pentru că startul sezonului este programat târziu, în septembrie. Ediţia trecută de campionat a început la 5 septembrie 2019 şi s-a încheiat la 2 februarie 2020.

Totuşi, NFL a anulat reuniunea anuală a proprietarilor de echipe, care ar fi trebuit să aibă loc în această săptămână în Florida, şi a făcut modificări în NFL Draft, programat în perioada 23-25 aprilie.

Afla mai multe despre: nflcoronavirus 

viewscnt
Articole similare