Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZA începutului de an! Revine George Copos la Rapid? Daniel Pancu a confirmat din nou această variantă

SURPRIZA începutului de an! Revine George Copos la Rapid? Daniel Pancu a confirmat din nou această variantă

Rapid

Comentarii

George Copos poate reveni la Rapid Bucureşti. Daniel Pancu a confirmat din nou această variantă.

În direct la Realitatea Sportivă, Daniel Pancu a vorbit despre posibilitatea ca George Copos să revină în Giuleşti. Tehnicianul Rapidului a păstrat o relaţie apropiată de fostul patron al Rapidului şi mărturiseşte că George Copos rămâne pe viaţă un apropiat şi un susţinător al alb-vişiniilor.

”În momentul de faţă, la Rapid nu e nevoie de niciun sponsor. Poate să vină şi nu ştiu ce miliardar… bugetul e acoperit. E nevoie să vină George Copos?? Poate se supără pe mine… la ultima discuţie mi-a zis <Ia-ţi doi jucători, cei mai buni pe care îi vrei tu, îmi spui salariul şi eu ţi-i plătesc până la vară. Nu contează salariul>”, a dezvăluit Daniel Pancu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Copos (66 de ani) a devenit principal acţionar la Rapid în 1993, iar cu el la conducere, giuleştenii au cucerit titlul în două rânduri, în 1999 şi 2003. În palmaresul fostului patron din Giuleşti mai intră şi patru Cupe ale României. După 20 de ani, George Copos a renunţat la Rapid, iar în martie 2014 a fost condamnat în ”Dosarul Transferurilor”.

Pancu la Telekom Sport: ”Domnul Copos e alături de noi!”

Daniel Pancu a vorbit din nou despre această variantă a revenirii lui George Copos, după ce o făcuse şi în luna decembrie, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

”Vorbim de oameni care sunt în istoria Rapidului, care au reprezentat foarte mult, care au făcut performanţă la Rapid, profesionişti care nu pot decât să aducă un plus întotdeauna în opinia mea. (n.r. Vedem o echipă din nou cu Mircea Lucescu, George Copos?) Domnul Copos e alături de noi şi îşi doreşte foarte mult să promovăm în acest sezon, chiar am avut o întâlnire cu dumnealui şi domnul primar acum o săptămână, o întâlnire constructivă care cred eu că va aduce beneficii pe viitor" , declara în luna decembrie antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Pe vremea când era principal acţionar al Rapidului, George Copos a făcut câteva transferuri de senzaţie. În perioada 2007-2008, Rapid investea peste 7 milioane de euro în achiziţionarea fotbaliştilor Juliano Spadacio, Urko Pardo, Ionuţ Mazilu, Joao Paolo, Ranko Despotovic şi Ovidiu Herea.

Brazilianul Cassio, adus de la Leiria din Portugalia a fost ultimul ”mare” transfer făcut de George Copos la Rapid, care plătea atunci 1 milion de euro formaţiei portugheze pentru serviciile atacantului în vârstă de 26 de ani la acea vreme. Alte transferuri importante, care au costat-o bani serioşi pe Rapid Bucureşti au fost Cesinha, Ştefan Grigorie, Radomir Djalovic, Ryan Griffiths, Joao Paolo, Claudio Pitbull sau Vladimir Bozovic.

”Eu mi l-aş dori pe Copos înapoi pentru că ştim foarte bine ce s-a întâmplat când clubul a fost sub tutela dânsului. A avut performanţe. Într-adevăr nu toate lucrurile au fost făcute cum trebuie, dar greşeli se fac şi la echipele mari cu bugete foarte mari. Nu se mai scufundă planeta”, mărturisea anul trecut, Daniel Niculae la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancugeorge coposrapid 

viewscnt
Articole similare