Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Ionuţ Negoiţă nu mai este patronul lui Dinamo. Cine apare în acte ca acţionar majoritar

SURPRIZĂ | Ionuţ Negoiţă nu mai este patronul lui Dinamo. Cine apare în acte ca acţionar majoritar

Superliga

Comentarii

Ionuţ Negoiţă nu mai este în acte patronul lui Dinamo. Au descoperit-o membrii Consiliului de Administraţie, când s-au întâlnit să decidă dacă suporterii vor intra în conducerea clubului. Noul ”patron” este George Drăghia, cel care i-a plătit datoria lui Ionuţ Negoiţă către Nicolae Badea.

Gazeta Sporturilor scrie despre o situaţie ciudată la Dinamo. Ionuţ Negoiţă şi-a cedat cele 93% din acţiuni către George Drăghia, 29 de ani, cel care a plătit datoria de două milioane de euro către Nicolae Badea.  Sursa citată susţine însă că este o mutare tip Geambazi - Becali. Adică Drăghia este patron în acte, dar în realitate clubul îi aparţine în continuare lui Negoiţă.

Cât despre George Drăghia, activitatea aceastui în lumea afacerilor este foarte controversată. În vârstă de 29 de ani, acesta este administratoul SC Lotus Perfect Products SRL, societate prin intermediul căreia a plătit două milioane de euro către Badea. Însă firma a fost înfiinţată cu doar câteva zile înainte să achite datoria. În plus, are ca obiect de activitate vânzarea de mături şi creşterea de struţi şi cămile, după cum a scris Fanatik.ro.

Mai mult, capitalul social al societăţii este de doar 200 de lei, ceea ce ridică semne de întrebare în privinţa sursei din care au provenit banii pentru plata datoriei. George Drăghia este născut în Turnu Măgurele - Teleorman - deţine un salon de coafură în incinta RIN Grand Hotel - care îi aparţine lui Ionuţ Negoiţă.

Afla mai multe despre: dinamoionut negoitageorge draghialiga 1 

viewscnt
Articole similare