Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Jucătorul care s-a despărţit de CS U Craiova şi s-a transferat la o echipă din Bulgaria

SURPRIZĂ | Jucătorul care s-a despărţit de CS U Craiova şi s-a transferat la o echipă din Bulgaria

Campionate

Comentarii

Apostol Popov, jucător care s-a despărţit în această vară de CS U Craiova, s-a înţeles cu ŢSKA 1948 Sofia, echipă înfiinţată de suporteri şi care joacă în liga secundă a Bulgariei.

Popov a fost unul dintre jucătorii care au plecat de la Craiova în această vară. Folosit puţin în timpul sezonului, fundaşul de 35 de ani şi-a terminat contractul şi n-a mai primit o propunere de prelungire. Popov a declarat ulterior că are două oferte din Bulgaria şi una din România.

Site-ul Sportal.bg scrie că Popov s-a înţeles cu ŢSKA 1948 Sofia şi urmează să se alăture echipei antrenate de Valentin Iliev - fost fundaş la FCSB. Popov a jucat şi pentru ŢSKA Sofia - echipa care joacă în prima ligă din Bulgaria.

ŢSKA 1948 Sofia este o echipă înfiinţată de suporteri, după ce clubul iniţial a fuzionat cu Litex Lovech, pentru a scăpa de datorii. Fanii n-au fost însă de acord cu această mutare şi şi-au înfiinţat propria echipă, care a pornit din Liga a 3-a. Suporterii susţin că ei sunt continuatorii adevăratei ŢSKA Sofia.

Afla mai multe despre: apostol popovtska 1948 sofiacs u craiova 

viewscnt
Articole similare