Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la Barcelona! Luis Suarez ar putea avea un înlocuitor low-cost. Messi, propunere INCREDIBILĂ

Surpriză la Barcelona! Luis Suarez ar putea avea un înlocuitor low-cost. Messi, propunere INCREDIBILĂ

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez va lipsi de pe gazon câteva luni, iar Barcelona îi caută înlocuitor.

Se vorbeşte tot mai des despre un înlocuitor pentru accidentatul Luis Suarez de la FC Barcelona. Iar catalanii sondează mai multe piste.

Don Balon scrie că gruparea blaugrana va lua in calcul şi o soluţie low-cost pentru a dubla poziţia de număr 9 din lotul său. Remarcatul lui Quique Setien este Chimy Avila, fotbalistul senzaţie al Osasunei, care poate spera că va schimba tricoul bascilor cu cel al catalanilor.

După experienţele Tiro Federal, San Lorenzo, Huesca şi Osasuna, în cv-ul lui Chimy ar putea urma FC Barcelona. Cele 10 goluri macate in 19 meciuri pentru formaţia bască l-ar putea duce pe atacantul argentinian la actuala campioană a Spaniei.

Presa catalană scrie şi ea despre această variantă, ba chiar insistă că transferul s-ar putea face la recomandarea lui Messi. Avila, pe numele său complet Luis Ezequiel Avila este născut in aceeaşi regiune ca Leo Messi. Are 25 de ani şi a ajuns în 2017 în Spania. Pentru Huesca şi Osasuna a marcat până acum 26 de goluri in două sezoane. Cunoaşte în plus campionatul spaniol şi poate jucă rolul de vârf împins sau fals 9, în funcţie de sistemul de joc.

Barcelona l-ar putea aduce pentru 5 milioane în această iarnă cu o clauză obligatorie de 20 de milioane în vară, dacă Chimy va reuşi să impresioneze pe Camp Nou.

Aguero rămâne visul lui Messi

Lionel Messi ar fi cerut iniţial transferul conaţionalului său Sergio Aguero la FC Barcelona, informează presa internaţională. Anunţul a fost făcut de Mirror, care notează că Leo Messi s-a întâlnit cu noul antrenor al campioanei Spaniei, Quique Setien, şi i-a recomandat transferul coechipierului său din naţionala Argentinei.

Afla mai multe despre: chimy avilaluis suarez 

viewscnt
Articole similare