Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la CFR Cluj! Mihai Bordeianu se întoarce după doar câteva luni. Lovitura campioanei României

Surpriză la CFR Cluj! Mihai Bordeianu se întoarce după doar câteva luni. Lovitura campioanei României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se întăreşte şi cu foşti fotbalişti în această iarnă. Mihai Bordeianu urmează să se întoarcă sub formă de împrumut la campioana României, la nici câteva luni de la plecarea în Arabia Saudită.

Mihai Bordeianu, împrumutat la CFR Cluj

Edi Iordănescu primeşte un "cadou" nesperat în plină luptă pentru titlul Ligii 1. După ce CFR Cluj l-a vândut pe Mihai Bordeianu, în octombrie 2020, în schimbul sumei de 1.3 milioane de euro la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită, mijlocaşul e aproape de revenirea în România acum. 

Conform Fanatik, CFR Cluj s-a înţeles deja cu clubul saudit pentru împrumutul lui Mihai Bordeianu. Mijlocaşul român va sta şase luni la campioana României, iar din vară se va întoarce la Al Qadisiyah, cu care mai are contract încă doi ani. 

Sursa citată mai anunţă că ardelenii vor achita o parte din salariul lui Mihai Bordeianu. Astfel, CFR Cluj va plăti 70.000 de euro lunar. 

Astfel, Edi Iordănescu îl poate înlocui pe Damjan Djokovic şi, totodată, să-şi întărească linia de mijloc, acolo unde ar urma să ajungă şi islandezul Runar Mar Sigurjonsson, fostul adversar al României din barajul pentru EURO. 

CFR Cluj l-ar putea aduce înapoi şi pe Giedrius Arlauskis, care a fost pus pe liber de clubul din zona Golfului pentru care juca. 

  • 14 meciuri a jucat Mihai Bordeianu în campionatul Arabiei Saudite. 

Afla mai multe despre: mihai bordeianucfr clujtransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare