Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la Dinamo! Cine vrea să îi ia locul lui Cosmin Contra: “Sunt interesat, dar vreau să fie ceva serios!”

Surpriză la Dinamo! Cine vrea să îi ia locul lui Cosmin Contra: “Sunt interesat, dar vreau să fie ceva serios!”

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti este antrenorul care vrea să îi ia locul lui Contra la Dinamo. Italianului i s-a făcut dor de Romania şi vrea să se întoarcă la echipa pe care a mai antrenat-o şi în trecut.

Motivul pentru care Bonetti vrea să se întoarcă la Dinamo 

Italianul a rămas fan al lui Dinamo şi a declarat că: "Îmi e dor de Romania, e o ţară frumoasă, cu oameni minunaţi. E parte din viaţa mea. Urmăresc pagina suporterilor dinamovişti şi tot ce se întâmplă. Este un moment dificil pentru club, trebuie să găsească cea mai bună cale. Nu înţeleg exact ce se întâmplă acolo. Toată lumea era fericită. Fără bani nu poţi face nimic. Este important să ai bani pentru a începe acest proiect, să pui banii pe masă", a anunţat Bonetti, conform Sport.ro.  

Întrebat ce ar face dacă ar primi un telefon din partea clubului, Dario a răspuns: "Iubesc fotbalul şi dacă exista o şansă, o evaluez, văd ce s-ar putea întâmpla. Aş vrea să încep un proiect, dar să fie cu oameni serioşi. Este foarte important să fii serios în viaţă, să respecţi ceea ce semnezi. Rezultatele sunt îngrozitoare acum la Dinamo, dar sper că pe viitor vor fi mai bune. Îţi imaginezi ce se întâmplă daca eu eram pe banca lui Dinamo şi făceam un punct în 6 meciuri? Îţi imaginezi? (rade) Dacă mă caută cineva din club răspund, sigur." 

Dario Bonetti a rămas un admirator al clubului Dinamo, dar şi al suporterilor: "Suporterii sunt în top. Au nevoie de rezultate bune. Fanii lui Dinamo alcătuiesc una dintre cele mai importante galerii din Europa. Dacă au nevoie de ajutor, nicio problemă. Iubesc fotbalul şi iubesc Dinamo!" 

Italianul are 59 de ani şi a mai antrenat-o pe Dinamo de doua ori în trecut, în 2009 şi în 2012. Ultima data a fost antrenor la ASA Târgu Mureş, pentru o perioadă scurtă de timp, în anul 2016.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare