Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la Dinamo, în play-out! Jucătorul cu doar două minute jucate în acest sezon revine în echipă! Rednic: "Poate reuşim să-l vindem!"

Surpriză la Dinamo, în play-out! Jucătorul cu doar două minute jucate în acest sezon revine în echipă! Rednic: "Poate reuşim să-l vindem!"

Superliga

Comentarii

Dinamo debutează în play-out-ul sezonului 2018-2019 cu Dunărea Călăraşi, iar Mircea Rednic anunţă că jucătorii intraţi într-un con de umbră în ultimul timp vor primi o nouă şansă să demonstreze că pot juca pentru clubul roş-albi.

Este şi cazul mijlocaşului Ionuţ Şerban, care în acest sezon a prins doar 120 de secunde în tricoul lui Dinamo şi n-a mai jucat titular din 2016 pentru Dinamo.

Blocat la Dinamo de clauza lui Şiman
Şerban reprezintă un caz special la Dinamo, mijlocaşul fiind practic blocat la clubul roş-alb. O clauză introdusă în contractul jucătorului de Vasile Şiman, în momentul transferului de la Sportul, stipulează că Dinamo trebuie să plătească 1.000.000 de euro către afacerist la următorul transfer, fie că vorbim de o reziliere de contract sau vânzare.

"Câinii" au considerat că Ionuţ Şerban nu poate ajuta echipa în această perioadă, motiv pentru care a fost lăsat în afara lotului, dar a continuat să fie plătit cu un salariu peste media clubului.

Rednic încearcă acum să găsească o rezolvare acestei probleme şi îi va da o şansă lui Ionuţ Şerban.

"Le-am zis că în perioada asta voi acorda şansă la toţi jucătorii să evolueze ca titulari, inclusiv Şerban, inclusiv cei tineri. Nu a mai jucat de foarte multă vreme... Este jucătorul nostru, nu a mai jucat de foarte multă vreme, se antrenează foarte bine, trebuie să îi acordăm şanse în continuare. Plus că suntem şi obligaţi să îl băgăm, aşa că...

Calităţi are, ambiţie sper să aibă şi se ajută pe el. Eu nu aş vrea să fiu în situaţia lui şi problema e că nu găsim nicio soluţie. Nici înţelegere din partea lui Vasile Şiman, din cauza contractului nu putem nici să-l împrumutăm fără acordul lui.

Important e să luăm puncte, nu vreau să fac doar experimente de dragul de a le face. Poate dacă joacă bine reuşim să-l vindem. Cred că s-a văzut o îmbunătăţire a jocului, o altă atitudine, mai multă ambiţie, agresivitate, responsabilitate.

Să trateze meciurile cu maximă seriozitate, suntem la 4 puncte de Călăraşi, nu avem voie să riscăm. Mai ales fiind şi primul meci acasă trebuie neapărat să câştigăm
", a declatat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: ionut serbanrednic 

viewscnt
Articole similare