Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la FC U Craiova. Eugen Trică s-a întors pe banca echipei de la care a fost demis în startul sezonului. Bornescu e noul team manager

Surpriză la FC U Craiova. Eugen Trică s-a întors pe banca echipei de la care a fost demis în startul sezonului. Bornescu e noul team manager

Fotbal intern

Comentarii

FC U Craiova a pierdut primul loc în Liga 2, iar antrenorul Ovidiu Stângă a plătit cu postul. Echipa lui Adrian Mititelu a anunţat, ulterior, şi numele noului antrenor.

UPDATE | Demis la începutul actualului sezon, după un singur meci, Eugen Trică s-a întors pe banca tehnică a oltenilor. În plus, FC U Craiova 1948 a anunţat şi că Mircea Bornescu este noul team manager al echipei.

 Fotbal Club Universitatea 1948 are o nouă conducere!  Eugen Trica se întoarce pe banca Ştiinţei, iar Mircea Bornescu va fi Team Manager-ul echipei! #Ştiinţasuntemnoi #ÎnaintespreLiga1

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Sâmbătă, 13 martie 2021

OFICIAL | Ovidiu Stângă, îndepărtat de la FC U Craiova

"Fotbal Club Universitatea 1948 şi Ovidiu Stângă au reziliat contractul de comun acord. Îi mulţumim antrenorului pentru efortul depus şi îi urăm succes pentru provocările următoare! Un nou antrenor va fi numit cel târziu până luni!", a anunţat FC U Craiova. 

Stângă, care a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1994, s-a despărţit, recent, de echipa feminină a celor de la PSV Eindhoven. 

Discursul avut la finalul înfrângerii cu U Cluj, scor 1-0, a fost ultimul al lui Ovidiu Stângă pe banca lui FC U Craiova. 

”Ne-am văzut din start în playoff. Eu am spus şi am repetat mereu, pentru că fără atitudine şi fără concentrare e greu să acumulezi puncte. Au fost momente pe alocuri bune, dar nu foarte multe. Atâta timp cât ei nu au continuitate în joc, e greu să marchezi. Dacă ar fi pe proprie răspundere, nu mi-e teamă. Am fost şi sunt puternic. Problema este de grup, problema este să ne strângem şi să scoatem maximum din ce putem scoate în următoarea perioadă”, a declarat Stângă, în urma partidei.

După o bună parte din campionat în care a condus în Liga 2, FC U Craiova a pierdut şefia. ASU Poli Timişoara a trecut pe primul loc, cu 32 de puncte, în timp ce FC U Craiova e pe locul secund, cu 31 de pucnte. 

Afla mai multe despre: ovidiu stangafc u craiova 

viewscnt
Articole similare