Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la FC Voluntari! Ioan Andone revine pe banca tehnică la meciul cu Chiajna

Surpriză la FC Voluntari! Ioan Andone revine pe banca tehnică la meciul cu Chiajna

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari e ultima în Liga I, astfel că, oficialii clubului s-au gândit la o nouă metodă pentru a-i motiva pe jucători la derby-ul ilfovean cu Concordia Chiajna.

FC Voluntari este singura echipă din Liga I fără victorie în primele 11 etape. Ilfovenii au fost aproape de a obţine toate cele trei puncte, atât în meciul cu FC Botoşani, cât şi în cel cu Sepsi. Însă, de fiecare dată, au fost egalaţi în ultimele minute. La fel s-a întâmplat şi în partida cu Poli Iaşi. Deşi a revenit de la 0-2, FC Voluntari a pierdut meciul în urma unui gol marcat de Mihăescu în minutul 90+4.

În aceste condiţii, pentru a-i menţine concentraţi şi motivaţi pe jucători până la finalul meciului, oficialii ilfovenilor au decis să-l aducă pe managerul general al clubului, Ioan Andone, pe banca tehnică.

Dinu Todoran va rămâne antrenorul principal al echipei, însă, acesta nu deţine licenţa PRO şi nu poate conduce un club din Liga I. Dacă până acum pe banca Voluntariului stătea Mircea Rădulescu, la meciul cu Concordia Chiajna, va reveni Ioan Andone la marginea terenului.

Ca antrenor, Ioan Andone a cucerit trei titluri de campion (unul cu Dinamo şi două cu CFR Cluj), patru Cupe ale României (trei cu Dinamo şi una cu CFR Cluj) şi o Supercupă a României, cu Dinamo, în sezonul 2005-2006.

Partida FC Voluntari - Concordia Chiajna va fi mâine, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 18:00, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: andonefc voluntarifc botosanimircea radulescu 

viewscnt
Articole similare