Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ la FCSB. Ce jucător va face parte din lotul pentru meciul cu Chindia. Vintilă: ”Este foarte talentat”

SURPRIZĂ la FCSB. Ce jucător va face parte din lotul pentru meciul cu Chindia. Vintilă: ”Este foarte talentat”

Superliga

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă are probleme de lot înainte de meciul cu Chindia şi din lotul de ”18” o să facă parte şi un jucător de 16 ani, de la academia clubului. Adrian Romeo Niţă are şansa să debuteze în Liga 1, după ce pe 27 septembrie a jucat primul său meci la seniorii FCSB-ului, în Cupa României

Vintilă are la dispoziţie pentru meciul cu Chindia doar doi jucători U21: pe Olimpiu Moruţan şi pe Andrei Vlad. În rest, antrenorul FCSB-ului are probleme de lot fie din cauze medicale, fie din cauza suspendărilor. Într-o astfel de situaţie, Vintilă spune că se va baza inclusiv pe jucători de la academie.

Unul dintre cei care vor prinde lotul pentru partida cu Chindia este Adrian Romeo Niţă, un jucător de numai 16 ani, care poate evolua atât pe benzi, cât şi ca atacant:

”Avem un lot foarte mare şi acum este rândul altora să evolueze. Avem încă jucători U21 în lot şi mai avem şi de la academie. (De la academie pe cine contaţi?) Pe Niţă, este un puşti foarte talentat, a mai jucat în Cupă, aşa că avem, suntem acoperiţi pe aceste posturi”, a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

Adrian Romeo Niţă a debutat pentru seniorii lui FCSB în meciul cu Metaloglobus, pe 27 septembrie 2019, în Cupa României. Atunci, a intrat în ultimele 20 de minute şi s-a remarcat la o fază la care a pasat excelent pentru Gnohere, însă atacantul francez a ratat. FCSB s-a calificat atunci mai departe după ce s-a impus cu 2-0.

Revin Nedelcu, Filip şi Soiledis

Bogdan Argeş Vintilă are însă şi veşti bune pentru suporterii FCSB-ului. Nedelcu, Filip şi Soiledis, jucători care au avut probleme medicale, şi-au revenit:

”Suntem aproape de 90%, pentru că mai am jucători care au venit după accidentări şi, din punct de vedere fizic, încă nu sunt 100%. Deci 90%, pentru că încă nu tot lotul este la  acelaşi nivel de pregătire. (Cine poate reveni pentru acest meci?) Pentru acest joc apţi sunt 26 de jucători. Dintre cei accidentaţi a revenit Nedelcu, se antrenează foarte bine cu echipa, Filip a revenit, Soiledis a revenit. Toţi cei pe care vi i-am spus sunt posibili componenţi ai lotului de 18 pentru mâine”, a mai spus Vintilă.

Afla mai multe despre: bogdan arges vintila 

viewscnt
Articole similare