Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la Manchester United! Cine va fi următorul căpitan după plecarea lui Ashley Young la Inter

Surpriză la Manchester United! Cine va fi următorul căpitan după plecarea lui Ashley Young la Inter

Manchester United

Comentarii

Ashley Young (34 de ani) pleacă de la Manchester United la Inter Milano, după o lungă perioadă petrecută pe Old Trafford. Odată cu plecarea lui Young, United rămâne şi fără căpitan, însă succesorul său a fost deja ales.

La doar cinci luni după ce a fost transferat de la Leicester City, Harry Maguire a fost numit noul căpitan al lui Manchester United. În acest sezon, în absenţa lui Young, De Gea, Rashford şi Lingard au purtat banderola pentru "diavoli". 

"Tot ce ştiu despre el îmi zice că este un lider. Banderola va rămâne la Harry pentru moment", a fost mesajul transmis de Ole Gunnar Solskjaer. 

  • 87 de milioane a costat Harry Maguire, ceea ce l-a făcut cel mai scump fundaş din istorie
  • 29 de meciuri a jucat englezul în acest sezon pentru United. A marcat un gol şi a oferit trei assist-uri

Ashley Young pleacă la Inter. Câţi bani primeşte Manchester United 

Presa din Anglia şi cea din Italia anunţă, la unison, înţelegerea dintre Inter şi Manchester United în ceea ce-l priveşte pe Ashley Young. Italienii vor plăti 1,5 milioane de euro pentru veteranul englez, dar înţelegerea include şi bonusuri în cazul în care Inter câştigă campionatul în acest sezon.

Young urmează să facă vizita medicală înainte de a-şi pune semnătura pe contractul cu Inter, unde a sosit la insistenţele lui Antonio Conte. Contractul lui Young cu Manchester United expiră în vară, iar "Diavolii" i-au făcut o ofertă de prelungire, pe care fotbalistul a refuzat-o pentru a merge pe "Giuseppe Meazza".

Afla mai multe despre: harry maguiremaguire capitanmanchester united 

viewscnt
Articole similare