Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la PSG! Pochettino înlocuit de un nume uriaş. Antrenor nou pentru Messi şi Mbappe

Surpriză la PSG! Pochettino înlocuit de un nume uriaş. Antrenor nou pentru Messi şi Mbappe

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain plănuieşte numirea lui Zinedine Zidane ca antrenor principal.

Zinedine Zidane este dispus să revină pe banca tehnică a unei echipe de club, anunţă presa spaniolă. ”PSG şi Manchester United sunt în capul listei echipelor care îl doresc pe Zinedine Zidane” scrie Don Diario, care anunţă că antrenorul francez este factorul cheie prin care Paris Saint-Germain încearcă să-l convingă pe Mbappe să prelungească acordul. ”Factorul Zidane poate fi decisiv pentru viitorul lui Mbappe. Parizienii vor să-l convingă pe Mbappe punând pe masă aducerea tehnicianului francez” mai scrie sursa citată.

Nu pare uşor însă pentru PSG să-l convingă pe Zinedine Zidane, care este dispus să accepte propunerea cu anumite condiţii.

După ce s-a întâmplat în vara acestui an cu Mbappe, fotbalist care a fost la un pas de Real Madrid pentru 180 de milioane de euro, Zinedine Zidane nu mai are încredere în cucvântul lui Al Khelaifi. Spaniolii scriu că Zidane ar accepta oferta clubului parizian, doar dacă Paris Saint-Germain va include o clauză eliberatorie în cazul în care Zidane primeşte o propunere din partea Federaţiei Franceze de Fotbal. ”Să antreneze naţionala ţăriio sale este cea mai mare dorinţă a antrenorului, care după ce a pregătit Real Madrid, şi-a îndeplinit deja o parte din vis” mai scrie sursa citată. 

O altă opţiune pe care Zinedine Zidane o va lua în calcul este aceea de a pregăti în paralel naţionala Franţei şi Paris Saint-Germain, o opţiune care pare destul de puţin posibilă. ”Acesta este preţul pe care parizienii trebuie să-l plătească pentru a-l convinge pe Mbappe. Atacantul ştie că la PSG se pregăteşte ceva grandios, iar pentru a-l păstra, PSG trebuie să-l convingă pe Zidane” anunţă Don Diario.

Zidane e dorit şi de Manchester United

”Diavolii Roşii” trec printr-o criză majoră, iar în locul lui Solskjaer sunt vehiculate două nume: Antonio Conte şi Zinedine Zidane.

Totuşi, United ar fi reticentă în a-i permite lui Zidane să preia şi naţionala Franţei n paralel. Zidane rămâne o opţiune importantă pentru banca lui Manchester United, dar antrenorul nu pare decis să meargă în Premier League, astfel că englezii ar rămâne cu varianta Antonio Conte.

Dacă vine la PSG, Zidane îl vrea pe Dembele de la Barca

O parte a presei franceze anunţă că PSG ar fi primit deja instrucţiuni cu privire la planurile pe piaţa transferurilor ale antrenorului francez.

Unul dintre numele pe care Zidane le-ar solicita dacă va ajunge la PSG este cel al lui Ousmane Dembele, jucător care îşi termină contractul cu Barcelona la 30 iunie, în vara viitoare. Momentan, Dembele nu a acceptat oferta de prelungire a catalanilor, astfel că el devine un jucător tentant pentru marile cluburi, pentru că din ianuarie poate negocia cu orice altă echipă. Zidane l-a dorit pe Dembele, înainte ca jucătorul să ajungă la FC Barcelona, susţine presa din Franţa.

O adevărată provocare pentru Zidane la PSG ar fi şi colaborarea cu Lionel Messi. Spaniolii susţin că după ce l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo, Zidane ar fi încântat să lucreze şi cu Leo Messi. Totodată, la PSG s-ar întâlnit cu foşti jucători, aşa cum este cazul unor fotbalişti ca Hakimi, Keylor Navas şi mai ales Sergio Ramos. 

Afla mai multe despre: pochettinomessimbappeneymarparis saint-germain 

viewscnt
Articole similare