Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la U Craiova! Vladimir Screciu a revenit la echipă şi a semnat un contract pe cinci ani. Anunţul oficial al clubului

Surpriză la U Craiova! Vladimir Screciu a revenit la echipă şi a semnat un contract pe cinci ani. Anunţul oficial al clubului
Comentarii

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, vineri, că fotbalistul Vladimir Screciu a revenit la echipa olteană. Fotbalistul defensiv de 20 de ani revine în Oltenia după doi ani petrecuţi în Belgia.

Vladimir Screciu a semnat un contract pe cinci ani cu U Craiova

Mutarea făcută de echipa antrenată de Cristiano Bergodi a fost anunţată cu mare fast, vineri dimineaţa: "Vlad Screciu a semnat un contract valabil pe o perioadă de 5 ani cu Universitatea Craiova. Bine ai revenit acasă şi mult succes în tricoul alb-albastru!", a transmis U Craiova. 

U Craiova va avea misiunea de a-l pune pe picioare pe tânărul fotbalist, care mai mult a şomat în Belgia, după transferul în 2018. Atunci, Genk, club pentru care a jucat şi Ianis Hagi, a plătit 2 milioane de euro pentru serviciile jucătorului român. 

Totuşi, Vladimir Screciu nu a debutat pentru Genk şi a jucat doar 45 de minute la echipa a doua a clubului. 

La începutul acestui an, Screciu a ales să prindă meciuri la echipa din liga secundă a Belgiei, Lommel. Totuşi, pandemie i-a dat planurile peste cap. Pentru Lommel, Vladimir Screciu a jucat doar 10 minute, iar în iunie a revenit la U Craiova. 

FOTO: Facebook Universitatea Craiova

 

Afla mai multe despre: u craiovauniversitatea craiovavladimir screciu 

viewscnt
Articole similare