Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Laurenţiu Reghecampf se implică la un club din România într-un proiect îndrăzneţ. Ce rol are: anunţ de ultim moment

Surpriză! Laurenţiu Reghecampf se implică la un club din România într-un proiect îndrăzneţ. Ce rol are: anunţ de ultim moment

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor de la FCSB, Laurenţiu Reghecampf, e liber de contract în acest moment, după plecarea din zona Golfului. În această perioadă, tehnicianul a avut mai multe discuţii cu un club din România, unde s-ar pregăti un proiect îndrăzneţ.

Clubul din România pentru care s-a implicat Laurenţiu Reghecampf. A negociat cu investitorii

Laurenţiu Reghecampf a plecat de la FCSB în 2017, fiind ultimul său contact cu fotbalul românesc la nivel profesional. Tehnicianul a plecat în Emiratele Arabe Unite, unde a petrecut trei ani la două echipe, Al Wahda şi Al-Wasl. În ultima perioadă, Laurenţiu Reghecampf a revenit în România, iar ultimele informaţii au dezvăluit cu ce s-a ocupat acesta, printre altele. 

Conform Stiridebuzau.ro, Laurenţiu Reghecampf a intermediat negocierile dintre anumiţi potenţiali investitori, care sunt interesaţi de clubul Gloria Buzău. 

Se pare că la clubul din Liga 2 se caută soluţii, după ce a dispărut pentru o zi din fotbalul românesc, în acest sezon. Sursa citată anunţă că negocierile dintre investitorii străini şi conducerea Gloriei Buzău sunt avansate, iar fostul antrenor de la FCSB ar fi implicat. 

Compania interesată să investească la Gloria Buzău ar avea portofolii în agricultură, turism, comerţ şi chiar industrie, iar capitalul acesteia ar fi exclusiv străin.

Investitorii sunt încântaţi că Gloria Buzău nu are datorii şi, în plus, are o bază sportivă egală cu a anumitor cluburi din Liga 1. Sursa citată aminteşte că Laurenţiu Reghecampf a avut un rol important în aducerea investitorilor la masa negocierilor cu conducerea clubului din Liga 2. 

Mutarea i-ar permite Gloriei Buzău să-şi modifice statutul, să devină echipă de drept privat şi să promoveze în Liga 1 din punct de vedere legal. 

Gloria Buzău, clubul dispărut pentru o zi din Liga 2 se pregăteşte de alţi investitori

Gloria Buzău e pe locul 12 în Liga 2, cu 25 de puncte, dar a avut un moment de cumpănă în acest sezon. În ianuarie, autorităţile au anunţat retrgarea finanţării şi retragerea din campionat. La o zi distanţă de la anunţul surprinzător, autorităţile s-au răzgândit şi clubul a rămas în Liga 2. 

Laurenţiu Reghecampf e antrenorul care a adus cele mai mare bucurii la FCSB în ultimul deceniu. Antrenorul a adus două titluri echipei lui Gigi Becali, în 2013 şi 2014, o Supercupă a României, în 2014, şi a fost cel care a condus echipa în meciurile de vis din Europa. 

Laurenţiu Reghecampf s-a implicat în trecut şi la FC Snagov, iar de-a lungul timpului le-a antrenat pe: Gloria Buzău, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FC Snagov, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda şi Al Wasl. 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampffcsblaurentiu reghecampf gloria buzauantrenor fcsblaurentiu reghecampf fotbalul romanesc 

viewscnt
Articole similare