Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Legitimat la Swansea, Marco Dulca ar putea semna cu una dintre marile echipe din România: ”Vom vedea”

SURPRIZĂ | Legitimat la Swansea, Marco Dulca ar putea semna cu una dintre marile echipe din România: ”Vom vedea”

Liga 2

Comentarii

Cristi Dulca, noul antrenor al lui U Cluj, spune că şi-ar dori să-şi aducă fiul la echipa clujeană. În prezent, Marco Dulca joacă pentru Swansea U23.

În vârstă de 20 de ani, Marco Dulca este unul dintre cei mai interesanţi tineri fotbalişti români. Joacă la Swansea încă de la vârsta de 16 ani şi a fost unul dintre jucătorii care au contribuit la calificarea României U21 la EURO 2019. Cristi Dulca spune că şi-ar dori să-l aducă la U Cluj, dar transferul ar fi destul de complicat.

”E foarte greu de spus, pentru că Marco mai are contract un an de zile, dar ar fi o variantă, ne-am gândit şi la varianta asta, nu ştiu dacă se va îndeplini, dar vom vedea”, a declarat Cristi Dulca.

Marco Dulca a făcut parte din campania de calificare la EURO 2019, dar n-a prins lotul final. Mijlocaşul de 20 de ani a avut o accidentare şi se afla în perioada de recuperare atunci când Mirel Rădoi a definitivat lotul. Însă Cristi Dulca susţine că fiul său este permanent conectat la ceea ce se întâmplă la naţionala de tineret.

”(Cum trăieşte Marco acest Campionat European?) Da, din păcate pentru el, pe lângă faptul că a fost la şapte meciuri din această calificare, nu a prins, a avut o accidentare, l-a scos puţin din circuit, dar sigur că e alături de colegi, vorbeşte cu ei, le ţine pumnii şi până la urmă este tânăr, are timp să revină şi să mai fie convocat. Mai urmează alte calificări, dar important e ce se întâmplă cu echipa de tineret, care face istorie până la urmă. (Este cea mai bună generaţie a acestor copii?) Da, putem spune că e cea mai bună, putem spune că s-a folosit din plin această regula Under 21 şi a avut un succes, pentru că până la urmă faptul că au jucat meci de meci aceşti copii se vede la echipa naţională, înainte nu s-a întâmplat acest lucru”, a mai spus Cristi Dulca pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: cristi dulcamarco dulca 

viewscnt
Articole similare