Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza Ligii 1 continuă să impresioneze. Sorin Paraschiv: ”Am jucat la victorie contra Craiovei!”

Surpriza Ligii 1 continuă să impresioneze. Sorin Paraschiv: ”Am jucat la victorie contra Craiovei!”

Academica Clinceni

Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXXIII-a a Ligii I.

Academica a remizat contra Craiovei, la câteva zile după ce a învins FCSB, o altă candidată la titlu în Liga 1: ”Nu ne aşteptm nici noi să facem puncte cu aceste echipe bune ale campioantului, cu echipele care se bat la titlu. Am reuşit să facem 4 puncte în două meciuri. Noi ne-am pus speranţe mari să facem puncte cu UTA, cu Chindia, cu Gaz Metan. Am şi reulitm în altele nu ne-a ieşit cum am vrut. Am jucat la victorie azi. O primă repriză nu foarte bună pentru  noi, Craiova a avut 2-3 ocazii, iar repriza a doua am stat mai bine din punct de vedre tactic, am stat mai bine în teren, nu le-am mai dat nicio şansă, în schimb am oprit nişte contratacauri foarte mari. În a doua rerpiză ne-au lăsat şi ei nişte spaţii foarte bune, dar nu am reuşit să profităm de aceste spaţii. Băieţii sunt puţin dezamăgiţi, pentru că au simţit că se putea mai mult. Totuşi azi nu am prins o zi foarte bună. Dacă praticam acelaşi joc acvelaşi joc, acelaşi fotbal pe care l-am practicat cu FCSB, cred că azi puteam obţine 3 puncte. Nu am mai fost proaspeţi, nu am mai lucizi. Am avut o ocazie, doua, dar nu le-am fructificat. Nu am reuşit să intrăm la fel în teren” a mărturisit Sorin Paraschiv, managerul sportiv al Academicii.

Atât Craiova, cât şi Academica Clinceni, şi-ar fi dorit ca meciul programat duminică să se joace pe Arena Naţională: ”Asta este vremea, jucăm din 10 ianuarie. erau de aşteptat astfel de terenuri, indiferent câtă încălzire poţi să ai în gazon” a mai spus oficialul Academicii Clinceni.

Afla mai multe despre: sorin paraschiv 

viewscnt
Articole similare