Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza lui Dan Petrescu! CFR Cluj transferă din Italia un fotbalist de naţională. Primele informaţii despre atacantul ales de campioana Ligii 1

Surpriza lui Dan Petrescu! CFR Cluj transferă din Italia un fotbalist de naţională. Primele informaţii despre atacantul ales de campioana Ligii 1

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă campania de achiziţii din această iarnă, iar ultimul fotbalist dorit de Dan Petrescu în Gruia este atacant român care a evoluat doar în Italia. Vârful George Daniel Birligea, în vârstă de 21 de ani, este legitimat la Teramo, în prezent.

Un nou transfer dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj: un atacant potrivit regulii U21

Campioana Ligii 1 joacă împotriva lui FCSB, la reluarea Ligii 1, duminică, de la 20:00, pe Arena Naţională, iar situaţia celor două echipe este diferită pe piaţa transferurilor. 

În timp ce Gigi Becali a oprit toate transferurile la FCSB şi l-a cedat doar pe Constantin Budescu, cel care între timp a ajuns la FC Voluntari, ardelenii continuă schimbările din lot. 

Au plecat Anas Tahiri, Karlo Letica, Sebastian Mailat, Alexandru Paşcanu, Denis Ciobotariu, Mihai Butean, Daniel Paraschiv, Denis Rusu şi Juan Emmanuel Culio, iar cele mai multe transferuri au fost făcute în ofensivă. 

Cristian Neguţ, Sergiu Buş şi Marko Dugandzic sunt atacanţii sosiţi în Gruia, iar al patrulea vârf e în drum spre România, anunţă presa din Italia. 

Tuttomercatoweb.com anunţă că atacantul echipei Teramo, din liga a treia italiană, George Daniel Birligea, în vârstă de 21 de ani, poate reveni în România. 

CFR Cluj a pus ochii pe internaţionalul român, care e născut în Brăila, în 2000, şi care se încadrează regulii U21 din Liga 1. 

"Ar urma să joace titular. Se negociază detaliile transferului, iar deznodământul este aproape", scrie sursa citată. 

George Daniel Birligea este în ultimele şase luni de contract cu Teramo, pentru care evoluează din vara anului 2019, atunci când a făcut pasul din academia lui Palermo, club pentru care a jucat la Primavera. 

La Teramo, George Daniel Birligea a evoluat în 43 de meciuri, a marcat de şapte ori şi a pasat decisiv de două ori. George Daniel Birligea este atacant central, dar poate evolua şi în flancurile atacului. El măsoară 1.81 m. şi este dreptaci.

Birligea se află în vederile lui Florin Bratu la naţionala U21, cel care l-a convocat pentru meciurile din noiembrie disputate de tricolorii mici. 

Astfel, Dan Petrescu este recompensat la CFR Cluj cu încă un fotbalist, după ce a rămas la campioana României, în urma discuţiei privind postul de selecţioner al României. Din atacul lui CFR Cluj urmează să plece Denis Alibec, internaţional care este dorit înapoi în Turcia. 

Afla mai multe despre: cfr clujgeorge daniel birligeageorge daniel birligea cfr clujdan petrescudan petrescu transferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare