Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza lui Dică pentru Dan Petrescu! Cum va arăta echipa de start a FCSB-ului în derby-ul cu CFR! Revenire importantă la stelişti

Surpriza lui Dică pentru Dan Petrescu! Cum va arăta echipa de start a FCSB-ului în derby-ul cu CFR! Revenire importantă la stelişti

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere este accidentat şi are şanse mici să evolueze titular în meciul decisiv cu CFR Cluj, aşa că Nicolae Dică va fi nevoit să apeleze la serviciile lui Denis Alibec încă din primul minut al jocului de la Cluj.

Înaintea partidei din Gruia, CFR Cluj are un avans de două puncte în faţa roş-albaştrilor, în fruntea ierarhiei din Liga I, iar FCSB este obligată să nu piardă pentru a păstra contactul cu echipa lui Dan Petrescu.

Gnohere, titularul obişnuit în ofensiva steliştilor, s-a accidentat la meciul cu Viitorul şi nu s-a antrenat în ultimele trei zile, aşa că francezul nu va fi folosit din primul minut în meciul cu CFR Cluj. Dică avea de ales între Denis Alibec, revenit şi el după o lungă perioadă în care a fost accidentat, şi Florin Tănase, jucător care a mai fost folosit, fără evoluţii notabile, în atac.

Şi tehnicianul FCSB-ului l-a preferat pe Denis Alibec! Dică a avut deja o discuţie cu fotbalistul şi l-a anunţat că va fi titular la Cluj. O prestaţie bună l-ar readuce în prim-plan pe Alibec, fotbalist care a marcat un singur gol în actuala ediţie a Ligii I.

ECHIPA DE START A FCSB-ului ÎN DERBY-ul CU CFR:

Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

Afla mai multe despre: fcsb.cfr clujalibecdicagnohere,  

viewscnt
Articole similare