Experiențe împreună.
You are here:

Surpriza lui Mirel Rădoi! Nume neaşteptat pe lista înlocuitorilor lui Ciprian Tătăruşanu: un portar care n-are nicio selecţie

Surpriza lui Mirel Rădoi! Nume neaşteptat pe lista înlocuitorilor lui Ciprian Tătăruşanu: un portar care n-are nicio selecţie

Liga 1

Comentarii

Octavian Vâlceanu (24 de ani), portarul Academicii Clinceni, e un goalkeeper în plină ascensiune. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, l-a lăudat după victoria împotriva Viitorului, 1-0, şi a dezvăluit că Mirel Rădoi a vrut să-l cheme la echipa naţională mare a României. Doar COVID-19 a împiedicat convocarea lui Octavian Vâlceanu.

Încă un nume pe lista înlocuitorilor lui Ciprian Tătăruşanu! Surpriza lui Mirel Rădoi: Octavian Vâlceau, la un pas de convocare

Academica Clinceni l-a împrumutat pe Octavian Vâlceanu în 2018, de la Viitorul Domneşti, iar aflat de doi ani la gruparea din Ilfov a crescut foarte mult în tot aceast timp. Goalkeeperul a fost titular indiscutabil la Clinceni şi i-a atras atenţia lui Mirel Rădoi, care a vrut să-l convoace la echipa naţională. Din păcate, problemele pe care Vâlceanu le-a avut cu COVID-19 i-au răpit această şansă de juca sub tricolor.

Antrenorul echipei, Ilie Poenaru (44 de ani), a dezvăluit că Octavian Vâlceanu a fost în planurile lui Mirel Rădoi, printre laudele pentru portarul său după victoria cu Viitorul, 1-0 pe teren propriu. "Octav a crescut foarte mult în acest sezon şi de acea şi Mirel l-a vrut la lotul naţional, dar având acea problemă cu Covid nu a mai reuşit să facă parte din lotul naţionalei. E clar că demonstrează acest lucru. Este meritul lui pentru că munceşte, esrte un băiat serios, un caracter foarte bun: Munceşte şi suplimentar, îşi plăteşte niştre antrenori să lucreze anumite lucruri şi de acea se vede şi în jocul lui", a spus Ilie Poenaru.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Vâlceanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Încă un nume pe lista înlocuitorilor lui Ciprian Tătăruşanu! Surpriza lui Mirel Rădoi: Vâlceanu n-are nicio selecţie

Ciprian Tătăruşanu, experimentatul portar al României, a anunţat că se retrage de la echipa naţională după egalul cu Irlanda de Nord, 1-1 în ultima partidă din Liga Naţiunilor. Goalkeeperul lui AC Milan lăsa un gol mare, care va trebui umplut de unul dintre portarii rămaşi eligibili pentru convocare. Înaintea lui Tătăruşanu, acum câteva luni, s-a retras de la naţională şi Silviu Lung junior, unul dintre oamenii care-l puteau înlocui cu brio pe "Tătă".

Acum, Ionuţ Radu, Florin Niţă, David Lazar, Cristi Bălgrădean, Costel Pantilimon sau, de ce nu, chiar Octavian Vâlceanu se luptă pentru a ocupa locul lăsat liber de Ciprian Tătăruşanu în poarta echipei naţionalei a României.

Crescut la Sportul Studenţesc, Octavian Vâlceanu a fost integralist în toate partidele jucate de Academica Clinceni în acest sezon, timp în care în şapte dintre ele a reuşit să ţină poarta închisă. De la venirea la Clinceni, Vâlceanu a strâns 70 de meciuri pentru gruparea ilfoveană, dintre care 27 de partide fără să primească gol. În ceea ce priveşte naţionalele, portarul a fost selecţionat ultima dată la reprezentativa sub 18 ani a României.

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...