Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză mai mare decât Germania - Mexic 0-1! Jucătorul pentru care şeful Barçei s-a dus în Rusia. Transferul vieţii după CM 2018

Surpriză mai mare decât Germania - Mexic 0-1! Jucătorul pentru care şeful Barçei s-a dus în Rusia. Transferul vieţii după CM 2018

Cupa Mondială

Comentarii

Naţionala Mexicului a dat lovitura în meciul de debut de la CM 2018, cu o victorie în faţa campioanei mondiale en-titre, Germania, scor 1-0, după un gol superb înscris de Hirving Lozano.

Mijlocaşul de 22 de ani a impresionat în faţa Germaniei, iar finalul Mondialului din Rusia i-ar putea aduce transferul carierei.

Cotat de Transfermarkt.de la 25 de milioane de euro, Lozano a ajuns în Europa, la PSV Eindhoven, în vara lui 2017, pentru 8 milioane de euro. În ultimul sezon a strâns 29 de meciuri în Eredivisie şi a marcat 17 goluri pentru PSV, oferind şi 11 pase decisive.

Conform publicaţiei Don Balon, preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, este prezent în Rusia pentru a rezolva un transfer în vederea noului sezon.



"E un jucător care nu intra în vederile niciunui club important, dar care în viziunea preşedinteului Barcelonei ar putea avea un efect similar cu cel al lui Luis Suarez asupra echipei", notează sursa citată, care precizează că Lozano a fost urmărit de catalani şi în sezonul recent încheiat, unul foarte bun pentru fotbalistul de 22 de ani.

Program, rezultate şi clasamente CM 2018

Urmăreşte CM 2018 în secţiunea specială de pe TELEKOMSPORT.ro

Afla mai multe despre: mexichervin lozanocm 2018 

viewscnt
Articole similare