Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Manchester United, ofertă de 85 de milioane de euro pentru un titular de la Real Madrid

Surpriză! Manchester United, ofertă de 85 de milioane de euro pentru un titular de la Real Madrid

Manchester United

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Manchester United ar urma să facă o super ofertă pentru fundaşul Realului, Raphael Varane.

Raphael Varane nu ştie dacă va mai continua din sezonul viitor la Real Madrid. Fundaşul francez ar vrea o schimbare în cariera sa şi nu pare mulţumit de oferta de prelungire a contractului făcută de gruparea blanco.

Potrivit Deportes Cuatro, Manchester United ar fi dispusă să ofere 85 de milioane de euro pentru serviciile fundaşului francez.

Englezii vor să-şi întărească defensiva şi ”aleargă” după Varane de câţiva ani buni. Acum, pare cel mai prielnic moment pentru gruparea de pe Old Trafford să insiste pentru serviciile fundaşului de la Real Madrid.

Varane mai are contract până în 2022 cu gruparea madrilenă, iar dacă nu-şi va prelungi contractul, spaniolii susţin că Real Madrid va lua în calcul ofertele venite în această vară pentru fotbalistul francez.

Madrilenii se vor baza din sezonul viitor mai mult pe Eder Militao, care a confirmat în această perioadă la Madrid. În plus, ”Los Blancos” l-ar fi acontat deja pe David Alaba, fotbalistul austriac urmând a ajunge gratis pe Santiago Bernabeu, la finalul aventurii sale la Bayern Munchen. 

Afla mai multe despre: raphael varanereal madridmanchester united 

viewscnt
Articole similare