Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Manchester United vrea un jucător de la FCSB: ”Competiţia e acerbă!” AS Roma pregăteşte replica

SURPRIZĂ | Manchester United vrea un jucător de la FCSB: ”Competiţia e acerbă!” AS Roma pregăteşte replica

Superliga

Comentarii

Un site din Italia susţine că AS Roma va face o nouă încercare de a-l transfera pe Dennis Man. În competiţia pentru mijlocaşul FCSB-ului ar mai fi şi Manchester United, dar şi Anderlecht.

Dennis Man este unul dintre cei mai interesanţi jucători de la FCSB şi mijlocaşul dreapta este urmărit de mai multe cluburi din străinătate. Site-ul asromalive.it susţine că printre ele este şi AS Roma, care va face în iarnă o nouă încercare de a-l transfera:

”În vară, Monchi a făcut o încercare de a-l transfera, dar clubul român a refuzat propunerea. ”Capitolinii” ar putea încerca să-l tenteze din nou, în ianuarie, chiar dacă rămâne o competiţie acerbă pentru el. United rămâne în capul listei, în timp ce Anderlecht stă la rând”, notează cei de la asromalive.it.

Sursa citată mai scrie că Gigi Becali l-a evaluat pe Dennis Man la 30 de milioane de euro, dar patronul FCSB l-ar putea ceda pentru 20 de milioane de euro: ”Următoarele săptămâni sunt fundamentale, Roma şi United se gândesc la jucător, dar aşteaptă deschidere din partea clubului care-l deţine”, mai scriu cei de la asromalive.it.

Afla mai multe despre: as romamanchester uniteddennis man 

viewscnt
Articole similare