Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză mare! Colegul lui Chiricheş e dorit de Real Madrid. Sosirea lui Carlo Ancelotti poate produce o mutare neaşteptată

Surpriză mare! Colegul lui Chiricheş e dorit de Real Madrid. Sosirea lui Carlo Ancelotti poate produce o mutare neaşteptată

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea să-l transfere pe Manuel Locatelli, fotbalist care activează la Sassuolo, formaţie pentru care joacă şi Vlad Chiricheş.

Sosirea lui Carlo Ancelotti la Real Madrid modifică planurile grupării blanco.

”Albii” aveau alte ţinte în zona mediană, dar italianul pare să schimbe planurile conducerii. Astfel, ar fi apărut interesul Realului pentru Manuel Locatelli, fotbalist italian, care evoluează la Sassuolo, formaţie unde joacă şi Vlad Chiricheş.

Gruparea merengue ar oferi 40 de milioane de euro pentru serviciile jucătorului care se află şi pe lista lui Juve. Jurnalistul Rudy Galetti explică: ”După sosirea lui Carlo Ancelotti, Real Madrid a crescut interesul pentru Manuel Locatelli. Formaţia blanco este dispusă să ofere aproximativ 40 de milioane de euro pentru a-i convinge pe oficialii clubului Sassuolo. De serviciile lui Locatelli se interesează şi Juventus Torino”.

Locatelli, jucător crescut de AC Milan, dar pierdut prea uşor

Manuel Locatelli are 23 de ani şi este considerat unul dintre cele mai mari talente ale Italiei.

Transformat într-unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Serie A, Locatelli a atras atenţia mai multor cluburi din Europa, dar interesul Realului este cu adevărat o surpriză, chiar şi pentru fotbalist.

Un mix între inteligenţă şi talent, fotbalistul ce măsoară 1.86 m poate fi considerat o pierdere uriaşă pentru AC Milan. Între 2009 şi 2016, Locatelli a fost jucătorul lui Milan, care l-a cedat sub formă de împrumut la Sassuolo în 2018. După un sezon cu 29 de meciuri şi 2 goluri, Sassuolo l-a transferat definitiv, iar Locatelli a explodat.

Presa italiană îl aseamănă cu Andrea Pirlo, rolul în teren al lui Locatelli fiind acela de ”mezzala” sau mijlocaş defensiv cu reale calităţi de construcţie. Devenit titular în naţionala Italiei, Locatelli a fost inclus de publicaţia The Guardian între cei mai buni 50 de tineri jucători născuţi în 1998. În prezent, Manuel este cotat la 35 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: manuel locatellicarlo ancelottisassuolochiricheşreal madrid 

viewscnt
Articole similare