Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză mare! Guardiola - Barca, acord total! Anunţ uriaş pentru fanii Barcelonei

Surpriză mare! Guardiola - Barca, acord total! Anunţ uriaş pentru fanii Barceloneigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona ar putea da prima mare lovitură după plecarea lui Messi.

Gruparea catalană este foarte interesată de transferul lui Raheem Sterling, fotbalistul formaţiei Manchester City.

Chiar şi jucătorul a confirmat că îşi doreşte să plece de pe Ettihad Stadium: ”Dacă va exista această oportunitate, eu aş fi deschis. Am ştiut întotdeauna că poate, într-o zi, aş putea să joc în afara Angliei. Mi-aş dori să văd cum aş reacţiona la această provocare” a spus Sterling la summit-ul FT Business of Spor US.

Potrivit Don Balon, Pep Guardiola ar fi de acord să-l lase pe Sterling să plece la Barcelona, ba chiar ar putea facilita mutarea. Tehnicianul spaniol a confirmat deja că nu îşi doreşte jucători nefericiţi la echipa sa: ”Să discute cu clubul şi să rezolve situaţia. Nu vrea fotbalişti nefericiţi în lotul meu şi nu vorbesc doar despre Raheem Sterling, ci despre orice alt jucător. Fotbalistul trebuie să fie fericit, iar eu nu le pot garanta că vor juca mereu 90 de minute. Misiunea mea este să iau cele mai bune decizii pentru echipă, nu pentru fotbaliştii mei” a explicat spaniolul.

Presa din Spania pare convinsă că antrenorul lui City şi-a dat deja acordul ca Raheem Sterling să plece. Starul englez, dorit de Barcelona şi Arsenal, nu mai este protagonist la Manchester City, în special după ce ”Cetăţenii” l-au adus pe Jack Grealish pentru 100 de milioane de euro.

Sterling are 26 de ani şi a marcat de 18 ori în 71 de meciuri pentru Anglia. El este considerat o alternativă perfectă pentru ofensiva catalanilor, mai ales că Barca vrea să-l aducă pe banca tehnică pe Xavi, un tehnician care vrea să aibă în benzile terenului jucători tehnici, de viteză.

Pe lângă Sterling, Barcelona ar putea alinia un trio ofensiv de temut cu Ansu Fati şi Ousmane Dembele alături de starul englez. Raheem are contract cu Manchester City până în 2026, iar Don Balon scrie că Barcelona ar trebui să plătească pentru el aproape 70 de milioane de euro. O sumă mai mică totuşi decât cea solicitată iniţial de Manchester City şi care se apropia în vara trecută de 100 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: xaviraheem sterlingpep guardiola 

viewscnt
Articole similare