Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză mare în calificările pentru Campionatul Mondial de snooker. Cel mai titrat jucător din istorie, Stephen Hendry, a fost eliminat în turul 2

Surpriză mare în calificările pentru Campionatul Mondial de snooker. Cel mai titrat jucător din istorie, Stephen Hendry, a fost eliminat în turul 2

Sporturi

Comentarii

Chiar dacă acesta a declarat că nu are mari aşteptări de la acest turneu, înfrângerea în faţa unui jucător slab clasat poate conta mult în decizia acestuia de a continua sau nu în snooker.

În vârstă de 52 de ani, Stepehen Hendry, a pierdut în calificări şi nu va fi prezent anul acesta pe tabloul principal al Campionatului Mondial. Hendry este de 7 ori câştigător al marelui trofeu.

Scoţianul a fost eliminat de locul 82 mondial, Xu Si, cu scorul de 6-1. În primul tur al calificărilor, Hendry a trecut de un alt fost mare jucător de snooker, este vorba de Jimmy White. Înfrângerea îl face pe scoţian să se gândească chiar la o retragere. Chiar dacă acesta a declarat că nu are mari aşteptări de la acest turneu, înfrângerea în faţa unui jucător slab clasat poate conta mult în decizia acestuia de a continua sau nu în snooker.

"Cu siguranţă voi juca mai mult sezonul viitor. Dacă tot nu reuşesc să ridic nivelul şi să ajung la Mondiale, atunci nu mai are rost să continui. Am vrut să văd dacă mai pot fi competitiv şi mi-am dat timp. Am încă un an la dispoziţie să pot fi la un nivel acceptabil, altfel voi renunţa", a declarat jucătorul scoţian.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: snooker 

viewscnt
Articole similare