Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză mare înainte de El Clasico! Real Madrid vrea să transfere un fost jucător al Barcelonei. Ce lovitură pregătesc Perez şi Ancelotti

Surpriză mare înainte de El Clasico! Real Madrid vrea să transfere un fost jucător al Barcelonei. Ce lovitură pregătesc Perez şi Ancelotti

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Real Madrid studiază posibilul transfer al lui Lucas Digne, fost jucător la rivala FC Barcelona.

Mai sunt câteva zile până la El Clasico, iar cel mai mare meci din fotbalul spaniol pare extrem de încins. Zilele trecute, Gerard Pique a dinamitat super meciul printr-o declaraţie surpriză, iar acum apar informaţii potrivit cărora, un fost jucător al Barcelonei vrea să se transfere la Real Madrid.

Real Madrid vrea un fost jucător al Barcelonei. Ce scrie presa spaniolă

Gruparea blanco vrea să întărească flancul stâng al defensivei, acolo unde din vară, Marcelo va pleca de pe Santiago Bernabeu. Mai mult accidentat, starul brazilian a lăsat-o descoperită pe Real Madrid în acest start de sezon, mai ales că şi rivalul său pe post, Ferland Mendy a avut o accidentare serioasă. Ancelotti a mizat pe tânărul Miguel Guttierez, iar presa din Spania a anunţat că gruparea blanco este acum interesată să-l ”repatrieze” şi pe tânărul Fran Garcia, care acum joacă la Rayo Vallecano.

Totuşi, Carlo Ancelotti ar avea o ţintă mult mai cunoscută. Diario Gol anunţă disponibilitatea lui Lucas Digne (Everton) de a se transfera pe Santiago Bernabeu şi de a juca din nou sub comanda lui Ancelotti, alături de care a impresionat la Everton.

Digne a jucat în Spania pentru FC Barcelona, marea rivală a grupării blanco, iar interesul său de a juca acum pentru Real Madrid este văzut drept o surpriză de către presa iberică: ”vorbeşte la superlativ despre Ancelotti, iar anul şi jumătate petrecut sub comanda sa l-a încântat teribil” scrie Diario Gol, despre interesul lui Digne de a se transfera la Real Madrid.

Digne are 28 de ani şi este unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din campionatul Angliei. ”Vrea să lupte din nou pentru trofee, vrea să joace în UEFA Champions League” anunţă Diario Gol.

Lucas Digne, două sezoane la FC Barcelona

Acum în vârstă de 28 de ani, Lucas Digne este un fundaş stânga francez care a început fotbalul la OSC Lille. Între 2013 şi 2016 a jucat pentru Paris Saint-Germain, iar pentru un sezon la AS Roma. La Barcelona a jucat două sezoane, bifând 46 de meciuri şi marcând de două ori.

Fundaşul s-a transferat în Premier League, la Everton, acolo unde are 122 de meciuri şi şase goluri marcate. De 42 de ori a îmbrăcat Digne tricoul naţionalei Franţei, iar la FC Barcelona a cucerit titlul în sezonul 2017-2018, două Cupe ale Regelui şi Supercupa Spaniei. În acest an a cucerit UEFA Nations League alături de naţionala ţării sale. 

Afla mai multe despre: lucas dignereal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare