Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză mare pentru CSM, diseară, la meciul cu Metz. Cine le va susţine din tribune pe campioanele României. CSM - Metz se joacă de la ora 19:00, pe Telekom Sport 1

Surpriză mare pentru CSM, diseară, la meciul cu Metz. Cine le va susţine din tribune pe campioanele României. CSM - Metz se joacă de la ora 19:00, pe Telekom Sport 1 galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

CSM Bucureşti va juca de la ora 19:00, cu Metz, în turul sferturilor Ligii Campionilor. Meciul se va disputa în Sala Dinamo cu peste 2000 de oameni în tribună. Printre suporterii bucureştencelor se va afla şi un fan special.

CSM Bucureşti va juca în Sala Dinamo în faţa lui Metz, şi nu la Sala Polivalentă, aşa cum se întâmplă de obicei. În loc de 5000 de fani, bucureştencele vor fi susţinute de aproximativ 2300 de suporteri. Există totuşi un avantaj, acela că la Dinamo tribunele sunt mult mai aproape de parchet, iar presiunea pe echipa franceză va fi mult mai mare. 

Printre fanii care o vor susţine pe CSM se află şi Isabelle Gullden, suedeza plecată în vara lui 2018 de la CSM Bucureşti, la Brest. A existat o întreagă campanie a fanilor lui CSM, prin care au încercat în primăvara anului trecut să o convingă să nu plece de la echipă. "Team Bella" se prezenta la fiecare meci cu bannere de susţinere şi cu daruri pentru suedeză. În cele din urmă, Gullden nu a putut fi înduplecată şi a plecat să joace în Franţa. Cu Brest, Gullden a ajuns în grupele principale ale Ligii Campionilor, dar s-a clasat pe ultimul loc şi nu s-a calificat în sferturi. 

Şapte trofee a cucerit Gullden la CSM: Liga Campionilor, trei titluri şi trei cupe. 

Afla mai multe despre: handbalcsmgullden 

viewscnt
Articole similare