Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Mircea Lucescu îşi dăduse acordul să vină la Dinamo: ”Am avut o discuţie cu el”. Ce l-a făcut să se răzgândească

SURPRIZĂ | Mircea Lucescu îşi dăduse acordul să vină la Dinamo: ”Am avut o discuţie cu el”. Ce l-a făcut să se răzgândească

Superliga

Comentarii

Nicolae Badea a dezvăluit că reuşise să-l convingă pe Mircea Lucescu să accepte postul de director general al lui Dinamo, dar antrenorul în vârstă de 75 de ani s-a răzgândit după ce a primit oferta de la Dinamo Kiev.

Ajuns la 72 de ani, Nicolae Badea a rămas în continuare ataşat de Dinamo. În această perioadă, omul de afaceri încearcă să salveze clubul şi este implicat prin intermediul programului Doar Dinamo Bucureşti. Printre altele, Nicolae Badea a încercat să-l aducă pe Mircea Lucescu pe funcţia de director general.

Mircea Lucescu a fost de acord să vină la Dinamo, dar apoi s-a răzgândit

În prezent, Nicolae Badea lucrează alături de suporteri pentru salvarea lui Dinamo, care a ajuns într-o situaţie dezastruoasă din cauza celor care au preluat clubul în vară, Pablo Cortacero&Co. Printre altele, Nicolae Badea a fost aproape de o super lovitură de imagine.

Într-un material publicat de gsp.ro, Nicolae Badea susţine a reuşit să-l convingă pe Mircea Lucescu să se implice la Dinamo şi să accepte funcţia de director general al clubului. Până la urmă, această mutare a picat după ce Lucescu a acceptat oferta de la Dinamo Kiev.

Însă Nicolae Badea lasă de înţeles că Lucescu ar putea reveni la Dinamo după ce îşi va încheia contractul cu echipa din Ucraina:

”Aveam o discuţie cu Mircea Lucescu pentru a veni directorul clubului. Fusese de acord, dar apoi a plecat la Kiev şi discuţia a picat deocamdată”, a dezvăluit Nicolae Badea pentru gsp.ro.

 

Afla mai multe despre: nicolae badea 

viewscnt
Articole similare