Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Napoli propune un schimb Milik - Jovic! Răspunsul madrilenilor şi motivele pentru care polonezul vrea să plece

Surpriză! Napoli propune un schimb Milik - Jovic! Răspunsul madrilenilor şi motivele pentru care polonezul vrea să plece

Serie A

Comentarii

Conform presei spaniole, Real Madrid ar fi primit o propunere din partea clubului Napoli: un schimb între Milik şi Luka Jovic.

Defensa scrie că Real Madrid a primit o propunere surpriză din partea clubului italian, Napoli. Mai exact, napoletanii vor să-l ofere pe Arkadiusz Milik (26 de ani) la schimb cu Luka Jovic.

Italienii nu au reuşit să-l convingă încă pe polonez să-şi prelungească acordul pe San Paolo şi sunt dispuşi să-l cedeze la Real Madrid. In 1545 de minute disputate pentru napoletani în acest sezon, Arkadiusz Milik a marcat 12 goluri. El este cotat în prezent la 32 de milioane de euro.

Conform sursei citate, Real Madrid nu va lua însă în calcul această propunere. Cu toate că Zidane îl apreciază pe atacantul polonez, supranumit "noul Lewandowski", Real Madrid nu ar accepta un schimb cu un jucător mai tânăr şi măcar la fel de bine cotat.

Juventus îl vrea pe Milik. Polonezul vrea să joace lângă Ronaldo

Arkadiusz Milik, alături de care Sarri a lucrat la Napoli, este ţinta principală pentru atacul lui Juventus, acolo de unde va ieşi un alt fost jucător de la Napoli, Gonzalo Higuain. Sport Mediaset a aflat că Sarri îl consideră pe Milik o soluţie mai bună pentru Icardi şi îl vede un partener potrivit pentru Cristiano Ronaldo şi Dybala.

Andrea Agnelli îi acordă sprijin total lui Sarri, astfel că Milik este ţinta principală pentru perioada de mercato. Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, deja a contactat anturajul polonezului, iar acesta pare încântat de un transfer la Juventus, de aceea nu a acceptat, până acum, vreo ofertă de prelungire a contractului cu Napoli. 

Afla mai multe despre: milikjovicreal madrid 

viewscnt
Articole similare