Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Nicolae Stanciu l-a enervat pe antrenorul lui Sparta Praga: ”E inacceptabil pentru mine!” Gestul care l-a scos din sărite pe Zdenek Scasny

SURPRIZĂ | Nicolae Stanciu l-a enervat pe antrenorul lui Sparta Praga: ”E inacceptabil pentru mine!” Gestul care l-a scos din sărite pe Zdenek Scasny

Stranieri

Comentarii

Zdenek Scasny, antrenorul lui Sparta Praga, l-a criticat pe Nicolae Stanciu pentru faptul că n-a avut curajul să-şi asume executarea unei lovituri de la 11 metri, în eşecul cu 2-1 de pe terenul lui Slovacko. Înainte de meciul din week-end, Stanciu ratase câte un penalty în ultimele două partide.

Cel mai scump transfer din istoria lui Sparta Praga a intrat în gura antrenorului. Totul a pornit de la o situaţie petrecută în etapa din week-end. Sparta Praga a avut meci la Slovacko şi a primit un penalty în minutul 23, când scorul era 0-0. Nicolae Stanciu, dar şi ceilalţi jucători obişnuiţi cu executarea loviturilor de la 11 metri, au refuzat să-şi asume responsabilitatea. Până la urmă, Kanga a luat mingea şi a bătut, dar a ratat.

Sparta Praga a primit un nou penalty, în prelungiri, când tabela arăta 2-1 pentru adversari. Stanciu a evitat şi de această dată să execute şi l-a lăsat pe Ristic, care intrase de două minute. Incredibil, dar şi acesta a ratat. Cel mai probabil, Stanciu s-a temut că va rata din nou, aşa cum făcuse în ultimele două partide de până atunci, dintre care una din Cupă. Însă antrenorul lui Sparta Praga nu acceptă o astfel de explicaţie:

”Totul a culimat cu faptul că un jucător care era pe teren de doar două minute a bătut penalty-ul, este inacceptabil pentru mine. Jucătorii cu experienţă s-au întors şi au plecat de lângă minge, nu am avut nicio şansă să-i influenţez. Când vezi un jucător că pleacă de lângă minge credeţi că ar trebui să-i ordon să bată penalty-ul?”, a declarat Zdenek Scasny, citat de aktualne.cz.



Întrebat dacă face trimitere la căpitanul Nicolae Stanciu, antrenorul lui Sparta Praga a confirmat: ”Desigur, el a ratat câte un penalty în ultimele două meciuri. Dar el este unul dintre jucătorii care ar trebui să fie motorul echipei”.

Afla mai multe despre: nicolae stanciusparta pragazdenek scasny 

viewscnt
Articole similare