Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | O echipă din Liga 1 îşi doreşte o colaborare cu Juventus Torino. Echipa ar urma să se numească FC Decebalus

SURPRIZĂ | O echipă din Liga 1 îşi doreşte o colaborare cu Juventus Torino. Echipa ar urma să se numească FC Decebalus

Superliga

Comentarii

Juventus Bucureşti s-ar putea numi din vară FC Decebalus (n.r. denumirea în latină a regelui Decebal). Cei de la Juventus Torino le-au cerut bucureştenilor să-şi schimbe denumirea şi emblema.

Juventus Bucureşti s-a trezit în mijlocul sezonului cu o înştiinţare de la Juventus Torino, prin care li se cere să-şi schimbe denumirea şi emblema. Şefii clubului din Colentina i-au rugat însă pe italienii să-i lase să folosească aceste simboluri până în vară, deoarece regulamentul le interzice să-şi schimbe denumirea în mijlocul sezonului.

Italienii au fost de acord, iar cei de la Juventus Bucureşti au pregătit trei denumiri: FC Colentina, Unirea Tricolor şi... FC Decebalus. Marius Baciu speră însă că va putea folosi în continuarea denumirea de Juventus. Antrenorul clubului din Colentina susţine că o delegaţie va merge la Torino pentru a cere acordul să folosească în continuare denumirea şi va propune doar schimbarea stemei. În plus, Baciu speră că se va ajunge şi la o colaborare cu Juventus Torinor.

”Nu ştiu ce va fi până la vară. Noi, totuşi, mai avem nişte discuţii. O să ajungem şi pe la Torino la încă o discuţie. Noi cred şi ne-am dori să rămânem cu numele de Juventus, pentru că acest lucru are o istorie. Chiar dacă considerăm că poate s-a greşit cu stema, că ei din cauza stemei au început să facă... poate o schimbăm. Totuşi, vrem şi cred că am putea ajunge şi noi la Torino, am discutat deja cu cineva să ne facă o întâlnire acolo şi vom discuta încă o data pentru a ne menţine numele. Pentru că eu sunt convins că cei de la Juventus încă nu ştiu istoria noastră, a clubului nostru. Şi poate chiar o colaborare, să spunem, cu ei”, a declarat Marius Baciu.

Afla mai multe despre: fc decebalusliga 1juventus colentinajuventus torino 

viewscnt
Articole similare