Experiențe împreună.
You are here:

SURPRIZĂ | O vedetă TV din Rusia în vârstă de 41 de ani a avut o relaţie cu Mbappe, când acesta avea doar 17 ani

SURPRIZĂ | O vedetă TV din Rusia în vârstă de 41 de ani a avut o relaţie cu Mbappe, când acesta avea doar 17 anigalerie foto

Diverse

Comentarii

Victoria Bonya, una dintre cele mai sexy prezentatoare din Rusia, este foarte apreciată de mai multe personalităţi din lumea sportului, mai ales din fotbal. Vedeta în vârstâ de 41 de ani susţine că, printre altele, s-a sărutat cu Mbappe, când starul lui PSG avea doar 17 ani. Adică în urmă cu cinci ani.

Victoria Bonya este o vedetă TV din Rusia care se bucură de foarte multă popularitate pe Instagram, unde are nu mai puţin de opt milioane de fani. Printre cei care deseori reacţionează la postările sale sunt tenismenul Grigor Dimitrov sau fotbaliştii Dybala, Neymar, Mbappe şi chiar Cristiano Ronaldo.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Prezentatoarea TV care s-a ”încurcat” cu minorul Mbappe

Dintre toate starurile din lumea sportului, Victoria Bonya spune că a avut o relaţie specială cu Mbappe, încă de când acesta era doar un adolescent. Victoria spune că l-a sărutat în urmă cu cinci ani, când ea avea 36 de ani şi el 17, dar nu ştia atunci că este minor.

”L-am sărutat o dată pe Mbappe, dar nu ştiam atunci că are 17 ani. Amândoi eram singuri, dar, când mi-am dat seama că nu este adult, m-am gândit: 'Doamne, voi fi închisă pentru pedofilie'. Dar nu exista nicio modalitate ca această relaţie să se poată dezvolta. Şi nu-mi pare rău, pentru că am un copil (n.r. are o fetiţă de 8 ani) şi am nevoie de stabilitate, nu de cuceriri stelare. Dar am continuat să păstrez legătura cu Mbappe. El a avut recent coronavirus, i-am scris şi mi-a răspuns.

Cu toate acestea, sunt foarte îngrijorată pentru el. Este incredibil de talentat, dar merge tot timpul cu Neymar la petrecere. Când ai un corp tânăr şi ai 21 de ani, poţi bea şi alerga fără probleme. Dar asta se schimbă de-a lungul anilor. Dacă Neymar n-ar bea atât de mult, acum ar fi vedetă la Barcelona”, a mărturisit Victoria Bonya, într-un interviu pentru publicaţia rusă Sport Express.

Cine este Victoria Bonya, vedeta TV care l-a ”agăţat” pe minorul Mbappe

În vârstă de 41 de ani, Victoria Bonya este una dintre cele mai cunoscute vedete TV din Rusia şi nu numai. Este prezentatoare TV, model, blogger şi femeie de afaceri. Din 2011 locuieşte la Monaco, după ce s-a căsătorit cu milionarul irlandez Michael Smerfit. Între timp, cei doi au divorţat, dar au rămas legaţi prin intermediul fiicei lor, care a împlinit 8 ani.

Victoria Bonya a continuat să locuiască la Monaco şi după ce a divorţat şi a făcut naveta la Moscova, unde a lucrat pentru mai multe televiziuni.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...