Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Ousmane Dembele nu vrea să semneze prelungirea contractului cu Barcelona şi poate pleca liber. Motivul din spatele deciziei

Surpriză! Ousmane Dembele nu vrea să semneze prelungirea contractului cu Barcelona şi poate pleca liber. Motivul din spatele deciziei

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (23 de ani) nu vrea să-şi prelungească actuala înţelegere cu FC Barcelona, care expiră în vara lui 2022. Informaţia legată de viitorul starului francez e oferită de postul de televiziune catalan TV3, cu surse foarte bune în interiorul clubului catalan. Barcelona a plătit 105 milioane de euro pentru transferul lui Dembele de la Borussia Dortmund în vara lui 2017.

Fix când şi-a intrat în formă, Ousmane Dembele pare tentat să plece de la FC Barcelona, club care a achitat o sumă imensă pentru transferul său acum patru ani. Chinuit de accidentări, Dembele n-a dat randamentul scontat pe Camp Nou până în acest sezon, odată cu venirea lui Ronald Koeman la Barcelona.

Şefii de pe Camp Nou i-au făcut o ofertă de prelungire a contractului, însă francezul şi agenţii săi tergiversează răspunsul final şi TV3 anunţă că Dembele nu are de gând să îşi reînnoiască înţelegerea care expiră în vara viitoare. Joan Laporta şi noua conducere încearcă să-l convingă pe Dembele să semneze, însă dacă acest lucru nu se va întâmpla acesta va fi pus pe lista de transferuri.

Potrivit informaţiilor, Dembele e supărat pentru că Barcelona a încercat să scape de el în vara trecută.

Barcelona ar putea cere 60 de milioane de euro pentru a fi de acord cu plecarea lui Dembele în vară, când perioada de transferuri se va redeschide. Juventus şi Liverpool sunt interesate de transferul lui Ousmane Dembele liber de contract, iar presa internaţională anunţă că "Bătrâna Doamnă" e mai aproape de obţine semnătura sa.

Afla mai multe despre: ousmane dembelebarcelonacontractplecareoferta 

viewscnt
Articole similare