Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Ousmane Dembele o poate lăsa pe Barcelona cu ochii în soare. A refuzat să plece la United, dar negociază în secret cu un gigant din Europa

Surpriză! Ousmane Dembele o poate lăsa pe Barcelona cu ochii în soare. A refuzat să plece la United, dar negociază în secret cu un gigant din Europa

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (23 de ani) le poate face o mare surpriză şefilor Barcelonei. Francezul a refuzat să plece la Manchester United sub formă de împrumut, în ultima zi de mercato, dar poate ajunge la altă echipă de top. Dembele negociază deja cu Juventus, susţine presa din catalană.

Barcelona a vrut să-l vândă pe Ousmane Dembele în ultima zi de transferuri din Europa, însă nu s-a înţeles cu Manchester United, care voia doar un împrumut al francezului, dar nici acesta nu agrea varianta de a merge pe Old Trafford. Se pare că în spatele refuzului lui Dembele stă un plan al fotbalistului, susţin cei de la Cat Radio.

Potrivit sursei citate, Ousmane Dembele negociază deja cu Juventus un transfer, doar că nu acum. Mutarea s-ar putea produce la anul, când acesta va mai avea doar 12 luni de contract cu Barcelona, sau peste doi ani. Atunci când Dembele va rămâne liber, deoarece, se pare, acesta nu are de gând să-şi pună semnătura pe un nou contract cu formaţia de pe Camp Nou.

Ousmane Dembele a fost transferat de FC Barcelona în 2017, după ce catalanii l-au pierdut pe Neymar. Echipa bluagrana a plătit nu mai puţin de 130 de milioane de euro celor de la Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: ousmane dembelebarcelonajuventuscontractnegocieri 

viewscnt
Articole similare