Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pe banca CFR-ului la meciul cu ŢSKA Sofia. Cine va pregăti partida din Europa League, după plecarea lui Dan Petrescu

Surpriză pe banca CFR-ului la meciul cu ŢSKA Sofia. Cine va pregăti partida din Europa League, după plecarea lui Dan Petrescugalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte intens pentru unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon, însă campioana României nu traversează cea mai fericită perioadă.

O singură victorie are CFR Cluj în ultimele şapte meciuri disputate, iar acum urmează partida din etapa a cincea a grupelor Europa League, pe propriul teren, cu ŢSKA Sofia. Cu trei zile înaintea meciului cu bulgarii, campioana României s-a despărţit de Dan Petrescu, antrenorul care a adus cele trei titluri consecutive în Liga I în palmaresul clubului ardelean, iar acum oficialii clujeni sunt în căutarea omului potrivit pentru banca tehnică a echipei.

Până să găsească antrenorul care să readucă rezultatele aşteptate la CFR Cluj, echipa va fi pregătită pentru meciul cu ŢSKA Sofia chiar de staff-ul tehnic al lui Dan Petrescu. Astfel, antrenorii secunzi Valeriu Bordeanu şi Costin Curelea, preparatorii fizici Bogdan Aldea şi Cristian Dragota şi antrenorul cu portarii Cristian Moldovan vor pregăti echipa în meciul cu ŢSKA Sofia. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, de la ora 22:00, iar cele mai imporante faze vor fi, în timp real, pe telekomsport.ro.

În meciul din tur, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 pe terenul bulgarilor de la ŢSKA Sofia. După patru etape disputate, campioana României este pe locul al treilea în grupa din Europa League.

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj

Luni, 30 noiembrie, CFR Cluj a oficializat despărţirea de Dan Petrescu (52 de ani), după ce patronul Nelu Varga a anunţat încă de duminică seara că tehnicianul va pleca din Gruia. Dan Petrescu a fost numit antrenor principal al "feroviarilor" în vara lui 2017. Acum, conform spuselor lui Varga, marele favorit să preia banca CFR-ului e Adrian Mutu, actual selecţioner al naţionalei de tineret.

"Mulţumim, Dan Petrescu! În cursul zilei de astăzi, clubul CFR 1907 Cluj şi Dan Petrescu au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Dorim să îi mulţumim pentru toate perfomanţele realizate împreună în aceşti trei ani. Mulţumim, Dan Petrescu şi multă baftă mai departe în carieră!", se arată în comunicatul CFR-ului.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare