Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pe banca Realului. Un antrenor care a câştigat Uefa Champions League cu gruparea blanco s-ar putea întoarce pe Bernabeu

Surpriză pe banca Realului. Un antrenor care a câştigat Uefa Champions League cu gruparea blanco s-ar putea întoarce pe Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

A câştigat Uefa Champions League în 1997 cu Real Madrid, iar presa spaniolă scrie că s-ar putea întoarce pe Santiago Bernabeu. Michael Ballack, fostul mare internaţional german şi elev al lui Heynckes la Bayer Leverkusen a vorbit în MARCA despre această mutare surpriză.

”E dificil de spus dacă ar accepta. La Bayern a fost o situaţie specială. Cred că Jupp nu s-ar fi întors nici anul trecut dacă nu ar fi fost rugat şi nu ar fi avut o relaţiespecială cu Bayern şi în special cu prietenul său Uli Hoeness. Spun asta pentru că nu cred că ar mai face-o pentru un alt club. Aşa cred. Din păcate, simt că a sa carieră a luat sfârşit. S-a retras şi este fericit alături de familia sa” spune Ballack în MARCA.

Heynckes a pregătit-o pe Real Madrid între 26 iunie 1997 şi 28 mai 1998, perioadă în care a cucerit o Supercupă a Spaniei şi Uefa Champions League. În 53 de partide a câştigat 26 şi a remizat în 15. Ulterior a fost demis şi a plecat la Benfica Lisabona, în urma unui conflict cu o parte dintre jucătorii importanţi ai echipei spaniole. 

Afla mai multe despre: jupp heynckesmichael ballackreal madrid 

viewscnt
Articole similare