Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Pe ce fundaş a pus ochii Real Madrid

SURPRIZĂ | Pe ce fundaş a pus ochii Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este interesată nu doar să-l înlocuiască pe Cristiano Ronaldo, ci şi să-şi întărească alte compartimente din lot. Una dintre poziţiile vizate este cea de fundaş stânga, în condiţiile în care probabil, Theo Hernandez va fi împrumutat, iar Marcelo va rămâne fără dublaj.

Presa portugheză scrie că Real Madrid a pus ochii pe un jucător de la FC Porto. Cotidianul RECORD susţine că actuala campioană a Europei doreşte să-l transfere pe Alex Telles, lateralul stânga de la echipa de pe Estadio Dragao.

Titular indiscutabil în formaţia portugheză, Telles ar fi văzut de madrileni drept o soluţie de rezervă bună pentru a-l dubla pe titularul Marcelo. Sursa citată anunţă că între Real Madrid şi FC Porto a avut deja loc prima rundă de discuţii pentru transferul fotbalistului în vârstă de 25 de ani.

Telles joacă la Porto din 2016, când a fost transferat de la Galatasaray Istanbul. În două sezoane la FC Porto, Alex Telles a bifat 90 de meciuri şi a marcat 5 goluri. Fotbalistul brazilian mai are contract până în 2021 şi este cotat pe site-ul de specialitate Transfermarkt la 25 de milioane de euro.

  • 22 de meciuri a jucat Telles la Inter Milano în sezonul 2015-2016
  • 57 de partide are la Galatasaray
  • 92 de meciuri a jucat în Brazilia la Juventude şi Gremio

Afla mai multe despre: real madridtransferurialex telles 

viewscnt
Articole similare