Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pe finalul carierei! Cristi Tănase, înapoi în Liga 1: "Este o opţiune să revin în campionatul intern"

Surpriză pe finalul carierei! Cristi Tănase, înapoi în Liga 1: "Este o opţiune să revin în campionatul intern"

FCSB

Comentarii

Cristi Tănase ar putea fi protagonistul unei reveniri în fotbalul românesc, la 33 de ani. Fostul mijlocaş de la FCSB e liber de contract, după ce s-a despărţit de Giresunspor, din Turcia.

Cristi Tănase vrea să revină în Liga 1

Ajuns la 33 de ani, mijlocaşul a recunoscut că şi-ar dori să vină acasă, în România, după ce a rămas liber de contract. Cristi Tănase a anunţat că decizia în privinţa viitoarei sale echipe va fi luată în curând:

"În acest moment sunt jucător liber. Am încheiat contractul cu turcii. Este o opţiune să revin în campionatul intern. Voi vedea în zilele următoare ce decizie voi lua", a declarat Cristi Tănase pentru AntenaSport.

Cristi Tănase a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB şi unul dintre jucătorii promiţători ai României. În 2009, Gigi Becali a plătit 1.8 milioane de euro în conturile lui FC Argeş, iar după şase ani a fost cedat pentru 1 milion de euro la Tianjin Teda, în China. 

Fotbalistul a revenit la FCSB, în 2018, dar a petrecut doar jumătate de ani. În străinătate a mai jucat la: Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor şi Giresunspor. 

Cristi Tănase a cucerit şase trofee cu FCSB, trei titluri, două Cupe ale României şi o Supercupă a României. 

Afla mai multe despre: cristi tanase 

viewscnt
Articole similare