Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Pe lângă Neymar, Barcelona vrea să transfere un fundaş de la PSG. Soluţie de Liga Campionilor pentru catalani

Surpriză! Pe lângă Neymar, Barcelona vrea să transfere un fundaş de la PSG. Soluţie de Liga Campionilor pentru catalani

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să-i vândă pe Samuel Umtiti şi Jean-Clair Todibo, iar catalanii sunt în căutare de fundaşi centrali care să asigure viitorul compartimentului central al defensivei Barcelonei. Cum Gerard Pique are deja o vârstă înaintată, 33 de ani, şefii de pe Camp Nou îi caută un înlocuitor pe termen lung şi au deja două variante.

Ziarul de casă al Barcelonei scrie despe intenţiile catalanilor şi numele de pe lista acestora. Dayot Upamecano (22 de ani, RB Leizig) şi Tanguy Kouassi (17 ani, PSG) sunt fundaşii doriţi de FC Barcelona, conform Sport, iar acum responsabilii de transferuri încearcă să se hotărască. Cum numele lui Tanguy Kouassi nu spune nimic la o primă vedere, varianta Dayot Upamecano este cea care pare mai potrivită, având în vedere calităţile arătate de acesta la un nivel înalt şi a experienţei acumulate în ciuda vârstei fragede.

Tanguy Kouassi are 17 ani şi măsoare 1,87, ia în acest sezon a prins minute în toate competiţiile în care a fost implicată PSG. Până acum, fundaşul central a strâns 1085 de minute în 15 meciuri, timp în care a marcat trei goluri şi a livrat trei pase de gol. Thomas Tuchel, antrenorul francezilor, a arătat că are foarte mare încredere în calităţile lui Kouassi.

Barcelona vrea să profite de faptul că, încă, Tanguy Kouassi nu a semnat primul său contract de fotbalist profesionist şi vor încerca să-l aducă pe Camp Nou la finalul înţelegerii care expriă în iunie.

Afla mai multe despre: barcelonatransferupamecanokouassi 

viewscnt
Articole similare