Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pe piaţa transferurilor! Barcelona a declanşat operaţiunea Kai Havertz. Suma pe care o ofertă gruparea azulgrana

Surpriză pe piaţa transferurilor! Barcelona a declanşat operaţiunea Kai Havertz. Suma pe care o ofertă gruparea azulgrana

FC Barcelona

Comentarii

Aflat pe lista formaţiilor Real Madrid şi Bayern Munchen, Kai Havertz ar putea ajunge în cele din urmă lângă Lionel Messi.

Conform Sport1, Barcelona a intrat puternic pe pista Kai Havertz, cel care este supranumit "Messi al Germaniei". Fotbalistul lui Bayer Leverkusen este dorit atât de Real Madrid, cât şi de Bayern Munchen, dar gruparea azulgrana este dispusă să se lupte pentru semnătura jucătorului german.

Aproape 100 de milioane de euro vrea să dea Barcelona pentru Kai Havertz, cu menţiunea că ar trimite unul sau doi jucători la schimb în Germania. Bayer şi-ar putea alege dintre Cucurella, Alena sau Emerson Leite, scrie sursa citată.

Kai Havertz este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din lume, alături de Erling Haaland sau Jadon Sancho, fotbalişti de la Borussia Dortmund. Havertz a avut un sezon excelent anul trecut, atunci când a marcat nu mai puţin de 20 de goluri şi a oferit şi şapte pase de gol, formă care i-a adus prima selecţie şi la echipa naţională a Germaniei. Între timp, el a bifat şapte meciuri pentru fosta campioană mondială şi a înscris şi un gol.

  • 139 de meciuri are Havertz la Bayer Leverkusen şi 38 de goluri
  • Primul gol în naţionala Germaniei l-a marcat contra Argentinei lui Messi

Afla mai multe despre: kai havertz 

viewscnt
Articole similare