Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pe piaţa transferurilor? Ce spune Pato despre o eventuală revenire la AC Milan

Surpriză pe piaţa transferurilor? Ce spune Pato despre o eventuală revenire la AC Milan

Campionate

Comentarii

Alexandre Pato a lăsat de înţeles că îi surâde ideea de a reveni la AC Milan, club la care a ajuns când avea doar 18 ani. În prezent, atacantul de 29 de ani joacă în China, la Tianjin Quanjian.

În 2007, AC Milan plătea 24 de ani pentru transferul unui atacant de 18 ani de la Internacional. Pato nu era atunci o figură foarte cunoscută în fotbalul european, dar ulterior s-a dovedit că AC Milan a făcut o investiţie bună. Fostul internaţional brazilian a jucat pe San Siro până în ianuarie 2013 şi în acest timp a marcat 63 de goluri în 150 de meciuri.

Odată cu plecarea de la AC Milan, cariera lui Alexandre Pato a luat-o în jos. A ajuns între timp în China, la Tianjin Quanjian şi lasă de înţeles că şi-ar dori să revină la AC Milan.

”Am primit câteva oferte de la echipe din Serie A, dar şi din alte campionate din Europa. Vom vedea la finalul anului ce va fi. Sunt foarte fericit că Leonardo şi Maldini au revenit la Milan, sunt fericit pentru ei şi pentru fanii care au nevoie de oameni care sunt simboluri ale lui AC Milan. Am vorbit cu Leonardo de câteva ori, desigur, au fost câteva glume despre posibilitatea să revin la Milan. Continuând gluma, mai am un an de contract aici, în China şi vom vedea ce se va întâmpla. Primesc zilnic foarte multe mesaje de la fanii lui AC Milan, din Italia şi din restul lumii”, a declarat Alexandre Pato pentru Corriere dello Sport.

 

Afla mai multe despre: alexandre patoac milantianjin quanjian 

viewscnt
Articole similare