Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pentru Barca! Ousmane Dembele s-ar fi înţeles deja cu o altă echipă

Surpriză pentru Barca! Ousmane Dembele s-ar fi înţeles deja cu o altă echipă

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (24 de ani) ar putea pleca de la FC Barcelona în vara viitoare.

Viitorul lui Ousmane Dembele începe să se clarifice şi se pare că, după ce a refuzat pentru moment oferta de prelungire a Barcelonei, totul pare să indice faptul că ideea francezului ar fi să plece liber la sfârşitul sezonului.

Todofichajes susţine că Juventus ar fi în spatele întârzierii prelungirii contractului dintre extrema franceză şi FC Barcelona.

Aparent, înţelegerea dintre jucător şi ”Bătrâna Doamnă” ar fi una verbală şi ar urma să devină reală, doar dacă jucătorul ar veni în Italia, în calitate de fotbalist liber de contract.

Dembele, transfer ratat pentru Barca

Ousmane Dembele a ajuns la FC Barcelona în august 2017 pentru o sumă uriaşă de bani: 105 milioane euro, plus 40 de milioane în bonusuri de performanţă.

Doar că francezul care a impresionat la Rennes şi Borussia Dortmund nu a convins pe Camp Nou, deşi a fost adus să-l înlocuiască pe Neymar, plecat în acea vară la Paris Saint-Germain.

Doar 30 de goluri a marcat Ousmane Dembele în cele 118 meciuri în care a evoluat pentru Barcelona. Internaţionalul francez a cucerit două titluri de campion al Spaniei cu Barca, dar francezul are doar 18 goluri marcate în La Liga, adică un gol marcat la aproape cinci meciuri jucate.

Dembele mai are contract doar până la 30 iunie 2022 şi ar putea pleca acum gratis de la Barca. El este şi unul dintre jucătorii cei mai bine plătiţi de la FC Barcelona în acest moment.

Afla mai multe despre: ousmane dembele 

viewscnt
Articole similare