Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pentru jucătorii Universităţii Craiova. Cel mai cunoscut caricaturist, promisiune specială pentru un nou titlu în Bănie

Surpriză pentru jucătorii Universităţii Craiova. Cel mai cunoscut caricaturist, promisiune specială pentru un nou titlu în Băniegalerie foto
Comentarii

Gogu Neagoe este unul dintre cei mai cunoscuţi caricaturişti din România, iar acum se pregăteşte pentru lansarea unui album special, numit "Calendar 21", în care se vor regăsi şi caricaturi ale unor mari personalităţi din istoria fotbalului din Craiova.

Calendarul va cuprinde 12 pagini, în format A3, cu caricaturile fotbaliştilor olteni din zona Băniei. Gogu Neagoe le-a promis fotbaliştilor olteni calendare având ca temă caricaturi, dacă aduc titlul după 29 de ani la Craiova. Celebrul caricaturist va organiza şi o expoziţie de caricaturi cu Generaţia de Aur la intrarea în holul stadionului ”Ion Obligenei”.

Caricaturile artistului sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia. În 2013, artistul a donat 4 lucrări pictate în valoare de 15.000 de euro, la un eveniment caritabil, pentru copiii cu probleme de sănătate şi săraci.

De asemenea, a mai participat, fără onorariu, la multe evenimente caritabile despre sănătatea femeilor din mediul rural al judeţului Olt, realizând caricaturi pentru invitaţi, iar sumele colectate din caricaturi au fost donate integral pentru susţinerea unor proiecte, precum cel din 2015.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare