Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pentru naţionala României. Africa de Sud va băga rezervele în meciul direct de duminică de la Cupa Mondială

Surpriză pentru naţionala României. Africa de Sud va băga rezervele în meciul direct de duminică de la Cupa Mondială

Rugby

Comentarii

Echipa naţională de rugby a Africii de Sud îşi va odihni titularii şi va înfrunta echipa României cu rezervele, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, Felix Jones, unul din antrenorii asistenţi ai naţionalei Springboks.

  • Meciul Africa de Sud - România va fi duminică, în direct la Orange Sport 3, de la ora 16:00

Antrenorul principal al Africii de Sud, Jacques Nienaber, vrea să îşi protejeze jucătorii titulari pentru importanta înfruntare cu Irlanda, şi îşi propune să folosească duminică, împotriva României, mai mulţi jucători de pe banca rezervelor.

„Am acordat multă atenţie anul acesta rotaţiei jucătorilor în cadrul echipei noastre, dar şi gestionării timpului de joc al jucătorilor noştri.

Fiecare echipă are propriul său mod de a juca, propriul său ADN şi îi place să se ţină de el. Nu vrem să cădem în capcana de a ne compara cu rezultatele altora.

Chiar dacă este adevărat că diferenţa de puncte ar putea fi importantă în această grupă, a declarat Felix Jones, antrenor asistent responsabil cu apărarea pentru sud-africani, în timpul unei conferinţe de presă la cantonamentul din La Seyne-sur-Mer al Africii de Sud.

Grupa B a Cupei Mondiale de rugby, supranumită „grupa morţii”, include trei dintre primele cinci naţiuni din clasamentul mondial, Irlanda, Africa de Sud şi Scoţia, precum şi Tonga şi România.

În prima etapă a grupelor la această ediţie a Cupei Mondiale la rugby, România a cedat cu 8-82 în faţa Irlandei, iar Africa de Sud a dispus cu 18-3 de naţionala Scoţiei

Afla mai multe despre: africa de sud 

viewscnt
Articole similare