Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pentru şefii lui Gaziantep. Şumudică a „fugit” în România fără să le dea de veste. Reacţia turcilor

Surpriză pentru şefii lui Gaziantep. Şumudică a „fugit” în România fără să le dea de veste. Reacţia turcilor

Stranieri

Comentarii

Vicepreşedintele clubului Gaziantep FK, Mahsun Altunkaya, a precizat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării, că a aflat cu surprindere de plecarea tehnicianului Marius Şumudică în România cu un avion privat, în contextul discuţiilor din ultimele zile cu antrenorul român.

Marius Şumudică a plecat de urgenţă, vineri noapte, din Turcia, după ce numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a crescut.

“Am aflat cu mare suprindere că Marius Şumudică şi staful său au închiriat un avion privat şi au plecat în ţara lor, România, vineri noapte. Consiliul nostru de conducere, considerând mereu sănătatea o prioritate, se va reuni zilele următoare pentru a discuta tot ce s-a întâmplat şi va continua să prezinte informări opiniei publice”, se arată la finalul comunicatului.

Pe site-ul grupării din Gaziantep, Altunkaya menţionează că după decizia de suspendare a campionatului Turciei, pe18 martie a avut o întrevedere cu Şumudică, în care au discutat despre cum poate trece clubul de această perioadă. Tehnicianul ar fi spus atunci că susţine conducerea clubului în deciziile pe care aceasta le va lua. “Apoi, domnul Şumudică a precizat că va face o şedinţă cu jucătorii noştri şi la această şedinţă le va aminti celor care vor pleca în străinătate de seriozitatea situaţiei, putând să se ajungă şi la rezilierea contractelor.

Consiliul de conducere va continua să facă paşii necesari, considerând primordială sănătatea oamenilor în această perioadă de izolare. Aş vrea să se ştie că am trimis la jucătorii care au dorit să facă sport acasă aparate de fitness de la baza noastră sportivă. În plus, toţi profesioniştii din club şi echipa medicală ţin permanent legătua cu jucătorii noştri şi familiile lor. Jucătorii noştri îşi continuă pregătirile acasă, conform programului care li s-a dat”, a precizat oficialul clubului turc.

 

 

 

Afla mai multe despre: sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare